14.3 C
Athens

Ομάδα των δύσκολων αποστολών η Λίβερπουλ (pic)

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Νάπολι για την έκτη αγωνιστική του Champions League και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ περνάει με συγκεκριμένα αποτελέσματα

Η Λίβερπουλ υποδέχεται στο Anfield τη Νάπολι για την 6η αγωνιστική του Champions League. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και η έκβασή του θα δώσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης σε μία από τις δύο ομάδες.

Η Λίβερπουλ είναι στο -3 από τη Νάπολι, η οποία διαθέτει 9 βαθμούς και θέλει νίκη με συγκεκριμένα αποτελέσματα προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση. Συγκεκριμένα οι κόκκινοι πρέπει να κερδίσουν με 1-0, 2-0 ή με δύο γκολ διαφορά σε περίπτωση που δεχθούν κάποιο γκολ (3-1 πχ).

Σίγουρα η αποστολή τους δεν είναι εύκολη αλλά η συγκεκριμένη ομάδα το έχει ξανακάνει στο συγκεκριμένο γήπεδο. Η Λίβερπουλ όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί πολύ διαφορετικά όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο. Είναι πολλές φορές που έχει πανηγυρίσει νίκες που δεν περίμενε κανείς πως θα έρθουν.

Φωτεινό παράδειγμα αποτελεί ο τελικός της Πόλης κόντρα στη Μίλαν. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Λίβερπουλ έχανε με 3-0 στο ημίχρονο και κατάφερε να κάνει το 3-3 στο δεύτερο και στο τέλος να κατακτήσει το Champions League στη διαδικασία των πέναλτι. Τα ματς και οι ανατροπές γενικότερα είναι πολλές για μια… απρόβλεπτη και τρελή ομάδα όπως οι reds!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και κείμενο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς