19.3 C
Athens

Σάλος με την Ιωάννα Τούνη και τη φωτογραφία στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος! (video)

Η αποκαλυπτική της πόζα μεταφράστηκε ως ασέβεια στο χώρο και είχε αποτέλεσμα να δεχθεί άπειρα πυρά στο Instagram, ενώ την «περιποιήθηκαν» και στο «Πρωινό»

Η Ιωάννα Τούνη, το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το «My style rocks», έχει συνηθίσει τους followers σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Πηγαίνοντας στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος δεν σκέφτηκε να αλλάξει ρότα, αλλά φωτογραφήθηκε με έναν τρόπο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους «ακολούθους» της.

Όπως φαίνεται η Ιωάννα Τούνη δεν αισθάνθηκε κανένα δέος στο μνημείο για τους δολοφονημένους Εβραίους της Ευρώπης, με τις 2.711 τσιμεντένιες στήλες παρατεταγμένες σε έκταση περίπου δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων που δημιουργεί στον επισκέπτη την εντύπωση ενός τεράστιου νεκροταφείου.

Δεν ένιωσε κανένα ρίγος και καμία συγκίνηση. Για την ίδια ήταν απλώς το φόντο, διαφορετικό από τα προηγούμενα που έχει συνηθίσει, για μια ακόμα φωτογραφία που θα ανέβαζε το Instagram.

Το κορίτσι του My Style Rocks πόζαρε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος ως μοντέλο, φορώντας ένα πράσινο μπουφάν που αφήνει ακάλυπτα τα ανοιχτά πόδια της.

«Μια φορά το χρόνο πήγαινε κάπου που δεν έχεις ξαναπάει. #travel #europe #lovemylife», γράφει στη λεζάντα. Η φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε σάλο και η ίδια απάντησε πως αν δεν τους αρέσουν οι φωτογραφίες της, ας τη μπλοκάρουν.

Το θέμα είχε συνέχεια και στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό μου», όπου η Ιωάννα Τούνη και η πόζα της σχολιάστηκαν δεόντως τόσο από το πάνελ της εκπομπής, όσο και από την ίδια τη Φαίη Σκορδά με τις εντάσεις να μη λείπουν.

Η άποψη που εξέφρασε ο Άρης Καβατζίκης έφερε τις πρώτες αντιδράσεις: «Δεν μου κάνει καμία εντύπωση! Έτσι ντύνεται παντού. Ο κόσμος φωνάζει “Τουνάρα!”, άρα δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να βάλει η Ιωάννα Τούνη, όταν πάει να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία! Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος πέφτει να την “σφάξει” από τη στιγμή που την αποθεώνουμε. Αυτή την προσωπικότητα κουβαλάει, αυτό βλέπεις αυτό παίρνεις, έτσι καλέστηκε στις εκπομπές. Και εδώ κλήθηκε να έρθει και διαφωνούσα κάθετα με την επιλογή! Γιατί η Ιωάννα Τούνη πρέπει να πηγαίνει στις εκπομπές να μιλάει; Εμείς νομιμοποιούμε οτιδήποτε βγαίνει στην τηλεόραση;», είπε.

«Θα μπορούσε να πει “κατεβάζω τη φωτογραφία, ζητώ συγγνώμη” και να τελειώσει εκεί η ιστορία. Το ότι το συνεχίζει και το εξισώνει με τις φωτογραφίες των τουριστών στον Λευκό Πύργο, το μπερδεύει πάρα πολύ. Δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει για ποιον λόγο τη σχολιάζουν αρνητικά. Με στενοχωρεί αυτό. Μπορείς να είσαι τόσο αφοριστικά απόλυτος επειδή αυτό το κορίτσι ήταν στο My Style Rocks, ήταν αναμενόμενο να δω και αυτό; Ποιος είναι ο κριτής που θα αποφασίζει εκ των προτέρων ποιο από αυτά τα κορίτσια που ξεκινάει έχει την παιδεία ή όχι για να έχουμε μια αναμενόμενη συμπεριφορά; Να την υποτιμήσω ειρωνικά και να μην την καλέσω στην εκπομπή;», είπε εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς