20.6 C
Athens

Έγκλημα στη Ρόδο: Ξυλοκόπησαν στη φυλακή τον 19χρονο (video)

Ο 19χρονος Αλβανός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συγκρατούμενούς του στις φυλακές του Αυλώνα • «Δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε», ακούγεται να λέει

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε στη φυλακή ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ειδικότερα, ο 19χρονος Αλβανός ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενούς του στις φυλακές του Αυλώνα όπου κρατείται αυτό το διάστημα, μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους.

«Δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε», ακούγεται  να λέει  στους συγκρατούμενούς του που τον χτυπούν σε βίντεο-ντοκουμέντο.

Aπό τις αρχές διεξάγεται έρευνα για το πώς κατόρθωσαν οι συγκρατούμενοί του να μπουν μέσα στο κελί, καθώς και πώς τράβηξαν το βίντεο και το ανήρτησαν στα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς που του επιτέθηκαν, εκτός από τους Ελληνες ήταν και δύο αλλοδαποί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συνεχώς τον ρωτούσαν ποιος από τους δύο σκότωσε την Ελένη Τοπαλούδη, αφού ο ένας τα ρίχνει στον άλλο.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει ελαφρά τραύματα από τον ξυλοδαρμό του και επέστρεψε στις φυλακές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς