16.1 C
Athens

«Ναυαγεί» του Φράνσον στην ΑΕΚ

Η Νόρκεπινγκ κλείνει οριστικά την... πόρτα στην ΑΕΚ για τον Φράνσον • Ποιες είναι οι εναλλακτικές που εξετάζει η Ένωση για τη μεσαία γραμμή

Στη σουηδική αγορά είναι ως επί το πλείστον στραμμένα τα βλέμματα της ΑΕΚ για διάφορους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Μάλιστα, στην κορυφή της λίστας της βρίσκεται ο αμυντικός μέσος Αλεξάντερ Φράνσον, μια περίπτωση που κυνήγησε αρκετά, όμως, απ’ ότι φαίνεται δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη…

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη Σκανδιναβία, η ΑΕΚ εισέπραξε δύο ξεκάθαρα «όχι» στις δύο προτάσεις που φέρεται να υπέβαλλε για τον Σουηδό μέσο στη Νόρκεπινγκ. Το συμβόλαιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το 2021 (αγωνίστηκε στη Βασιλεία μέχρι το περασμένο καλοκαίρι) και η σουηδική ομάδα δεν επιθυμεί την παραχώρησή του, πολλώ δε μάλλον με ένα οποιοδήποτε ποσό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Νόρκεπινγκ δεν θα τον παραχωρούσε με ένα ποσό κάτω από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Νταλίν, ο Γιόχανσον και οι… εναλλακτικές

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φράνσον εκπροσωπείται από τον Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος έχει πελάτη και τον Νίκλας Χουλτ. Ο Νταλίν προσπαθεί από την πλευρά του να αλλάξει τη στάση της Νόρκεπινγκ, ωστόσο όπως φαίνεται κάτι τέτοιο καθίσταται αδύνατο.

Στην ΑΕΚ υπάρχουν και εναλλακτικές οι οποίες εξετάζονται ακόμα πιο έντονα πλέον. Ο 26χρονος Σίμον Τερν (επίσης) της Νόρκεπινγκ καθώς και ο 23χρονος Κρίστοφερ Όλσον της ΑΪΚ Στοκχόλμης. Βέβαια και οι δύο ποδοσφαιριστές κοστολογούνται από τις ομάδες τους με ένα ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Το βέβαιο είναι πως η «Ένωση» εξακολουθεί να εξετάζει τη σουηδική αγορά καθώς ψάχνει για χαφ με το αγωνιστικό στυλ του Γιάκομπ Γιόχανσον.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς