23.8 C
Athens

Ξεσπά η μητέρα της φοιτήτριας: «Τι μάνες γέννησαν αυτά τα τέρατα;» (video)

«Να ντρέπονται οι γονείς τους • Έφαγαν το παιδί μου σαν το σκυλί στ’ αμπέλι • Να πληρώσουν, να τιμωρηθούν, δεν άξιζε αυτό το τέλος στη μονάκριβή μου», λέει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που ζητάει δικαίωση του παιδιού της

Είναι η πιο τραγική φιγούρα από την οικογένεια που έμεινε πίσω. Είναι η μάνα που πονάει όχι μόνο γιατί έχασε το παιδί της, αλλά γιατί γνωρίζει με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, πόσο μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της κόρης της.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, συγκλονίζει για μια ακόμα φορά μιλώντας για την κόρη της, για το πόσο φωτεινό και καλό παιδί ήταν και για τα όνειρα που είχε και κόπηκαν τόσο απότομα και ζητάει μόνο ένα πράγμα: Την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του αποτρόπαιου εγκλήματος, ώστε να γαληνέψει η ψυχή του παιδιού της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η τραγική μητέρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί Σου» και συγκλόνισε με το ξέσπασμά της: «Θα έρχομαι να σου απαλύνω την πληγή, να σου απαλύνω τον πόνο. Μιλάει μια πονεμένη μάνα. Εμένα μου πρόσφεραν ένα φέρετρο. Δεν μπόρεσα να νεκροφιλήσω το παιδί μου. Ζω με ηρεμιστικά χάπια. Φάγανε το παιδί μου σαν το σκυλί στο αμπέλι. Ντροπή τους! Το σακάτεψαν», λέει και συνεχίζει:

«Το παιδί μου ξεγελάστηκε. Θέλω να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα για να αναπαυθεί η ψυχή της κόρης μου. Δες άξιζε αυτό το τέλος για την μονάκριβή μου. Εγώ θέλω να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η κόρη μου».

Τα βουρκωμένα της μάτια και τα τρυφερά λόγια για την κόρη της, ραγίζουν καρδιές: «Η κόρη μου ήταν ό,τι πιο πολύτιμο είχα. Ήταν η παρέα μου. Δεν στερήθηκε ποτέ τίποτα. Σκότωσαν το παιδί μου και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου» ανέφερε και πρόσθεσε: «Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαναχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι».

«Ήταν παιδί με στόχους, είχε όνειρα αυτό το κορίτσι, όνειρα για τη ζωή και αυτά τα δύο τέρατα είπαν να κόψουν τα όνειρά της… Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται; Η κοινωνία όλη τους χλευάζει. Η αγάπη μου, το σπλάχνο μου, η συντροφιά μου ό,τι πιο πολύτιμο, πιο όμορφο ήταν η Ελένη… Δεν της στέρησα τίποτα», σημείωσε.

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο… Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψυχή μου, τα όνειρά μου… Πονάει και τσουρουφλίζει η απώλεια της Ελένης μια κοπέλα 1,82 του στίβου, του μπάσκετ, αλλά ήταν δυο παλικαράδες και ψευτόμαγκες της Ρόδου. Της κρατούσαν τα χέρια για την κάνουν καλά. Μόνος του ο ένας δεν θα μπορούσε, είχε δυνατά πόδια. Αλλά την κράτησαν και την χτυπούσαν», συνέχισε η κ. Τοπαλούδη.

«Τι ήταν το δικό μου το παιδί; Σάκος του μποξ και το χτυπούσαν; Τι ήταν αυτά τα παιδιά; Δεν έμαθαν να αγαπάνε τα κορίτσια; Που τα κορίτσια δεν τα χτυπάς ούτε με τριαντάφυλλο. Τα κορίτσια τα σεβόμαστε, τα αγκαλιάζουμε».

«Δεν ήξεραν την παραβατική συμπεριφορά του παιδιού τους; Δεν ήξεραν ότι αυτή οδηγεί σε δολοφόνους; Σε εγκληματίες; Τι τους έφταιξε το δικό μου το παιδί; Να τους καταδικάσει η ελληνική κοινωνία. Ο Αλβανός έχει δασκάλα αδερφή. Αυτή η δασκάλα θα πάει να μεταδώσει τη γνώση στα παιδιά; Τη γνώση του βιαστή; Του τυράννου; Μάνες δεν τους γεννήσανε; Τι μάνες ήταν αυτές; Τι τέρατα γεννήσανε; Τέρατα, κτήνη, βιαστές, τύραννοι! Απαίσια άτομα, να σας λιντσάρει η κοινωνία μας. Να ντρέπονται. Να ντρέπονται και αυτοί που τους έφεραν στη ζωή!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς