18.8 C
Athens

Τριτσώνης – Κουκουλάκης παρατηρητές στους διαιτητές που έφερνε ο Περέιρα

Συμπτωματικά η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA όρισε τους Έλληνες ισχυρούς παράγοντες διαιτησίας σε ματς του Europa League που θα διευθύνουν οι… διαιτητές του Πορτογάλου

Εκατοντάδες διεθνείς διαιτητές υπάρχουν στην UEFA, αλλά συμπτωματικά οι δύο ισχυροί Έλληνες παράγοντες της διαιτησίας Σταύρος Τριτσώνης και Μιχάλης Κουκουλάκης, ορίστηκαν σε αγώνες του Europa League που θα διευθύνουν διαιτητές τους οποίους είχε επιλέξει ο Περέιρα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμπτωση άραγε ή στον χώρο της Ευρωπαϊκής διαιτησίας υπάρχουν παρέες, ενδοσυνεννοήσεις και επαφές τρίτου τύπου; Ο Σταύρος Τριτσώνης θα είναι παρατηρητής διαιτησίας του Δανού Μαέ, στο ματς της Άρσεναλ με την Καραμπάγκ. Τον Μαέ είχε φέρει στην Ελλάδα ο Βίτορ Μέλο Περέιρα και διηύθυνε το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού 1-0, στο οποίο οι πράσινοι που είχαν παράπονα, γνώρισαν την πρώτη τους ήττα.

Σα να μην έφθανε αυτό ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα πάει στο Ζάγκρεμπ όπου την Πέμπτη θα είναι παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα της Ντιναμό με την Άντερλεχτ. Διαιτητής στο ματς αυτό έχει οριστεί ο Ελβετός Σάντρο Σάρερ. Ο Σάρερ αρχικά είχε επιλεγεί για το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, όμως δήλωσε τραυματίας και αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του Σαν Φενταγί.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς