31.6 C
Athens

Έσωσε την παρτίδα στο 95′!

Ο Πανιώνιος έχασε... ένα τσουβάλι ευκαιρίες, ο Μασούρας σημάδεψε δυο φορές τα δοκάρια, αλλά οι κυανέρυθροι κατάφεραν να γλιτώσουν τον βαθμό απέναντι στον Λεβαδειακό με γκολ του Αλμπεργκ στο 95' (1-1)

Με γκολ του Άλμπεργκ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανιώνιος γλίτωσε την ήττα από τον Λεβαδειακό (1-1) στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι, στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης αν ο Γιώργος Μασούρας δε σημάδευε δυο φορές το δοκάρι των Βοιωτών!

Στο πρώτο μέρος, κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 41′ με τον 18χρονο επιθετικό, Φώτη Ιωαννίδη να νικάει με ωραίο πλασέ τον Κότνικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Άκη Μάντζιου αύξησαν ακόμη περισσότερο την πίεσή τους και τις ευκαιρίες που δημιουργούσαν προς την αντίπαλη εστία, με κορυφαίες στιγμές τα δυο δοκάρια που είχε ο Μασούρας (68′ και 90+1′).

Η… λύτρωση για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ήρθε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ρόλαντ Άλμπεργκ.

Πανιώνιος – Λεβαδειακός 1-1

Διαιτητής: Γεώργιος Τάσης

Σκόρερ: Άλμπεργκ 90+5′ – Ιωαννίδης 41′

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκεζ, Σαραμαντάς, Κεϊτά, Κόρμπος (75’ Άλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Οικονομίδης (46’ Σίντι Αλί), Ντουρμισάι

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Νανγκίς (66’ Μαρκόφσκι), Καθάριος (78’ Μάνγκα), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης (86’ Βήχος), Στανόγεβιτς

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς