15 C
Athens

Ανανέωσε με την Λίβερπουλ ο Γκόμεζ (video)

Ο Τζοε Γκόμεζ συμφώνησε με την Λίβερπουλ και ανανέωσε το υπάρχον συμβόλαιό του έως το 2024

Ο Τζοε Γκόμεζ είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες της Λίβερπουλ για την αγωνιστική σεζόν 2018-19. Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι να τραυματιστεί και στην Λίβερπουλ είχαν ξεκινήσει τις συζητήσεις για να ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

Κάτι τέτοιο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, με τον Τζοε Γκόμεζ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που τον κρατάει στο σύλλογο έως το 2024. Ο Άγγλος σέντερ μπακ έχει δημιουργήσει ένα αχτύπητο δίδυμο με τον Βίρζιλ Φαν Ντάικ, ενώ φέτος έχει «φάει» τη θέση του Ντέγιαν Λόβρεν που πέρυσι ήταν αναντικατάστατος.

Ο Γκόμεζ με τη σειρά του αφιέρωσε την ανανέωσή του στον κόσμο της ομάδας και παράλληλα δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους κόκκινους.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Η ανανέωση του συμβολαίου μου είναι αφιερωμένη στον κόσμο της ομάδας. Είμαι στο σύλλογο αρκετά χρόνια και έχω τη χαρά να παίζω για την Λίβερπουλ και να καταλάβω τι πραγματικά σημαίνει η ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο χαίρομαι που επέκτεινα το συμβόλαιό μου».

Ενώ πρόσθεσε: «Λατρεύω το σύλλογο. Μου αρέσει να παίζω και να μαθαίνω πράγματα εδώ. Παράλληλα είμαι ευτυχής που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Λίβερπουλ».

Δείτε το βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς