17.8 C
Athens

Ζαραβίνας: «Διατηρήσαμε ψηλά το ρυθμό μας σε όλο τον αγώνα»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ζαραβίνα σχετικά με το χτεσινό ντέρμπι, το οποίο βρήκε την ομάδα του νικήτρια, απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι για την Handball Premier, το απόγευμα της Κυριακής, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 21-16.

Στο «Μελίνα Μερκούρη» δοκιμάζονταν απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, οι ερυθρόλευκοι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για το ελληνικό πρωτάθλημα. Με αυτήν την νίκη, η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, γεγονός που δίνει αβαντάζ ψυχολογίας.

Δηλώσεις για τον εν λόγω αγώνα πραγματοποίησε ο Γιώργος Ζαραβίνας, ο οποίος επισήμανε πως η ομάδα του πήρε ένα σημαντικό θετικό αποτέλεσμα και πως πλέον, άπαντες συνεχίζουν ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, στον ίδιο ρυθμό.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γιώργου Ζαραβίνα:

«Καταφέραμε και διατηρήσαμε ψηλά το ρυθμό μας σε όλο τον αγώνα, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να πάρουμε διαφορά και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να πλησιάσει. Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε την πορεία μας. Θέλω να αναφερθώ ότι ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για το άθλημα του χάντμπολ καθώς χάθηκε ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός και μιλάω για τον Θανάση Καρακεχαγιά και όλοι μας πρέπει να φροντίσουμε να διατηρήσουμε τη μνήμη του, το έργο του και τη φιλοσοφία του ζωντανή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς