16.2 C
Athens

Βουίζει η Ιταλία για το ροζ σκάνδαλο στη Βουλή: Κάμερα «συνέλαβε» βουλευτές να κάνουν σεξ στις τουαλέτες

Η εφημερίδα Il Giornale γνωρίζει τα ονόματά τους, αλλά δεν αποκαλύπτει ούτε αυτά, ούτε τον υπεύθυνο βιντεοσκόπησης των ερωτικών πράξεων • Για μια «gay ιστορία αγάπης» μιλά η εφημερίδα Il Tempo

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ιταλία η αποκάλυψη της εφημερίδας Il Giornale ότι δύο βουλευτές του κόμματος των Πέντε Αστέρων και της Λέγκα βιντεοσκοπήθηκαν να κάνουν σεξ μέσα στο κτίριο της Βουλής.

«Προφανώς ξέρουμε τα ονόματά τους. Δεν θα δημοσιεύουμε, καθώς η ιδιωτικότητα είναι δικαίωμα», σημειώνει η εφημερίδα. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει ποιος είναι ο υπεύθυνος της βιντεοσκόπησης των ερωτικών πράξεων στο μπάνιο της Βουλής.

Ο διευθυντής της εφημερίδας Il Tempo, Franco Bechis, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Αν και δεν αποκάλυψε επίσης τα ονόματα των δύο ανδρών βουλευτών, υποστήριξε ότι είναι «ψηλοί και όμορφοι» και ότι όλοι γνωρίζουν τα ονόματά τους.

Την ίδια ώρα που ορισμένοι καταδικάζουν την πράξη ως… ανάρμοστη, ιδίως όταν συμβαίνει σε χώρους που πληρώνει ο Ιταλός φορολογούμενος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Ετόρε Ροζάτο του Δημοκρατικού Κόμματος δεν φαινόταν να έχει πρόβλημα με τα όσα συνέβησαν στις τουαλέτες, λέγοντας ότι οι (πολιτικοί του) αντίπαλοι αξιοποιούν τον χρόνο τους στην τουαλέτα πιο σοφά από το συνηθισμένο. «Επιτέλους, ένας καλός τρόπος να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας εδώ», είπε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς