20.8 C
Athens

Η Ίννα έτοιμη να βάλει φωτιά στα βραβεία AVN για την Ελλάδα της αριστείας! (pics)

Υποψήφια για τίτλο στα AVN Awards στο Las Vegas, η ταινία “Secret Lovers” ελληνικής παραγωγής

Τα τελευταία 2 χρόνια οι γνωστοί στη χώρα μας adult stars, Teo και Ίννα έχουν δημιουργήσει τη δική τους εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών.

Χρόνια στο χώρο γνωρίζουν το τι θέλει να δει ο θεατής, και αυτή τη γνώση μαζί με νέες τεχνολογίες τα ένωσαν για να φτιάξουν τη δική τους εταιρεία παραγωγής Sugarbabes.tv

Δεν άργησε να φανεί το ταλέντο τους και φέτος στα βραβεία AVN Awards που γίνονται στο Λας Βέγκας, η ταινία τους “Secret Lovers” είναι υποψήφια για τίτλο στην κατηγορία “Best Foreign-shot All-Girl Scene”. Στην ταινία αυτή πρωταγωνιστή η “δική” μας Ίννα μαζί με τη Ρωσίδα pornstar Kira Queen.

Αυτό που κάνει σπουδαία την υποψηφιότητα είναι πως σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα η Sugarbabes.tv είναι ανάμεσα σε εταιρείες κολοσούς στην βιομηχανία του πορνό όπως τις Digital Playground, Marc Dorcel, Evil Angel, Brazzers και άλλες.

Σπουδαία αρχή για μια νεοσύστατη εταιρεία που σκοπεύει να συνεχίσει με την ίδια συνέπεια για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις αλλά και για να δώσει στο κοινό κάτι το διαφορετικό.

Τα AVN Awards θα λάβουν χώρα το Σάββατο 26 Ιανουάριου και είναι από τα κορυφαία γεγονότα της adult σκηνής, αφού κορυφαία ονόματα του χώρου και όχι μόνο θα είναι εκεί όπως κάθε χρόνο.

Μέχρι τότε, απολαύστε το δικό μας κορίτσι στα κόκκινα!

Ίνα AVN AwardsΊνα AVN Awards

Ίννα 3Ίννα 2

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς