19.2 C
Athens

Ταϊλανδικό χάος, γράφουν οι Ιταλοί για Παϊρότζ

Νέα αρνητικά σχόλια για τον Ταϊλανδό επιχειρηματία αναφέρουν Μέσα του εξωτερικού

Tα ίχνη του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ μπορεί να έχουν εξαφανιστεί, καθώς ο Ταϊλανδός παραμένει άφαντος σε ότι αφορά την ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό, αλλά εκτός των τειχών υπήρξε μια… (αρνητική) εμφάνιση, έστω και μέσω του ιταλικού περιοδικού «Guerin Sportivo».

Ο τίτλος του περιοδικού διόλου κολακευτικός για τον επίδοξο… σωτήρα του Παναθηναϊκού: «Ταϊλανδικό χάος» με φωτογραφία του Παϊρότζ, ο οποίος τελεί υπό έρευνα της Εισαγγελίας των Βρυξελλών για τη μεταβίβαση των μετοχών της Μουσκρόν την ίδια στιγμή που είχε συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για την είσοδό του στον Παναθηναϊκό.

Το άρθρο των Ιταλών αναφέρει χαρακτηριστικά στον πρόλογό του: «Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο επιχειρηματίας στη μέση όλων των γραμμών εξουσίας. Τον Μάρτιο πήρε τη βελγική Μουσκρόν, τη γέμισε προβλήματα και τώρα ασχολείται με τον Παναθηναϊκό. Μόνο για λογαριασμό του φίλου του Ζάχαβι».

Πάντως από τον Παναθηναϊκό, δίχως να υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση, η περίπτωση του Ταϋλανδού έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε και τις επίσημες τοποθετήσεις, λογικά στα μέσα του Ιανουαρίου, οπότε ολοκληρώνεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ, στην οποία ο Π.Π. θα έπρεπε να βάλει 4 εκατ. ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς