12.5 C
Athens

Η Χαραυγή 4-1 σάρωσε τον Αίαντα Σαλαμίνας

«Έβγαζε φωτιές» η πρωτοπόρος Χαραυγή και «έκαψε» τον Αίαντα Σαλαμίνας με 4-1, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή και αήττητη πορεία της.

Οι παίκτες του Ανδριανάκη μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι με πάθος για τη νίκη και προηγήθηκαν στο 9’ με σουτ του έμπειρου Πεκόφ.

Ο Αίας πάλεψε αρχικά και αντέδρασε μετά το γκολ για να ισοφαρίσει γρήγορα (15’) με κεφαλιά του Τσομάι μετά από σέντρα του Κεσανίδη.

Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 41’ με σουτ του προωθημένου Ξηρογιάννη μετά από εναλλαγή της μπάλας με τον Ηλιόπουλο.

Οι Σαλαμίνιοι από κει και πέρα κατέρρευσαν. Οι σημαντικές απουσίες (Τερεκανίδης, Φασουλής, Μελαμπιανάκης), τα κτυπητά κενά στην άμυνα καθώς και η απουσία προπονητή από τον πάγκο, λύγισαν την ιστορική ομάδα .

Η Χαραυγή έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Έτσι στο 50’ Γρούνης, Πεκόφ άλλαξαν την μπάλα και ο Χριστοδούλου με πλασέ πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Ο τελευταίος στο 67’ πέτυχε ένα ακόμα γκολ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή γράφοντας το τελικό 4-1 .

Άριστος ο διαιτητής Ιωαννίδης Κ.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Ροκανάς, Ξηρογιάννης (89’ Βουλγαράκης), Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Τούρλος, Χριστοδούλου, Γρούνης (69’λ.τρ. Πρελασάι), Αβανίδης (81’ λ.τρ. Ομεράι), Ζιούπα (76’ Μιφτάρι), Ηλιόπουλος, Πεκόφ.

ΑΙΑΣ: Παπαμιχαήλ, Τζαφέρι, Σταυράτης, Κεσανίδης, Ρόππας, Καλικαντής (76΄Πουλουκτσής), Χαλκίδης (46’ Παναγάκος), Γκίκας (62’ Ευαγγέλου), Τσομάι, Κολιούσης, Ράμφος.

Κύπρος Κορυδαλλού – ΑΕ Μοσχάτου 0-5

Παίζοντας σπουδαίο και εκρηκτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα η πρωτοπόρος ΑΕ Μοσχάτου πέρασε σαν σίφουνας από τον Κορυδαλλό σαρώνοντας με 0-5 την γηπεδούχο Κύπρο.

Δυο τέρματα για τους νικητές σημείωσε ο Σαπαλίδης (23’, 82’) και από ένα οι Ξενιτόπουλος 17’, Σπανός 43’ και Χατζάκης 72’ (πέναλτι).

Η ομάδα του Νίκου Κούστα είχε και δυο δοκάρια με του Νιζάμη 9’, Σπανό 35’.

Δοκάρι είχαν και οι Κορυδαλλιώτες με τον Ιωάννου στο 20’.

Ικανοποιητική η διαιτησία του Φιλακούρη.

ΚΥΠΡΟΣ: Ντέντες, Κάππος, Παγώνης (74’Χοτζάι), Καζιάνης, Μπάρκας, Καριντζαΐδης, Σαφράς (64’ Τσελέπης), Νάνος, Ιωάννου (55’ Καμπούρης), Τοπίκογλου (83’Κιουρέτης), Γκορόγιας.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Μουρελάτος, Ξενιτόπουλος (55’ Σοσάρι), Φιαμέγκος (65’ Φαναρίτης), Στεφανής, Σιδηρόπουλος, Νιζάμης (46’ Μπόλης), Χατζάκης, Σαπαλίδης, Στούπης, Σπανός (65’ Ντούνιας).

ΑΟ Καραβάς – Δόξα Πειραιά 3-0

Δείχνοντας ποιότητα και σοβαρότητα στο παιχνίδι του ο Καραβάς νίκησε άνετα με 3-0 την Δόξα Πειραιά και συνεχίζει την πολύ καλή φετινή πορεία του ακολουθώντας την πρωτοπόρο ΑΕ Μοσχάτου από την οποία βρίσκεται ένα βαθμό πίσω.

Οι νικητές μπήκαν φουριόζικα για ένα ακόμα παιχνίδι και το «καθάρισαν» γρήγορα με δυο γκολ των Καστράτι 14’ και Ερμάλ 21’.

Την νίκη επισφράγισε στο 47’ ο Ζαχαράτος.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μπαλαχούτη.

ΚΑΡΑΒΑΣ: Καραμαλίκας, Χονδρουδάκης, Καλιακούδας (59’ Παπαδόπουλος Σ.), Χρυσανθόπουλος, Λάλα, Καστράτι, Τζώρτζης (64’Μουράι), Ζαχαράτος, Παυλόπουλος, Μπιλίμπασι (59’ Παναγιωτόπουλος), Ερμάλ (59’ Καββαδίας).

ΔΟΞΑ: Σταυρίδης, Τσούλα, Λογοθέτης (71’ Γκιόκα), Κάρλες, Παπαϊωάννου, Βεκρής, Αγγελακόπουλος, Πετρόγγονας (80’ Καρακισαρίδης), Πρέλα, Καλύβας (25’ λ.τρ. Ζάκο), Αποστόλου (56’ Τσαμπαρλής).

Θύελλα Μοσχάτου – Αμφιάλη 2-1

Μεγάλη νίκη της Θύελλας Μοσχάτου επί της Αμφιάλης με 2-1. Μια νίκη που την κράτησε μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Χαραυγή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Αντώνης Νταής που για μια φορά «καθάρισε» για την ομάδα του αφού σημείωσε και τα δυο γκολ στο 8’ και στο 32’ με φάουλ. Έτσι ο Νταής έφτασε… νταηλίδικα τα 14 γκολ και είναι μέχρι τώρα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος σε 9 αγώνες!

Η Αμφιάλη είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μαντούβαλο στο 32’. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση έχασαν ευκαιρίες με πιο σημαντική το δοκάρι με τον Βέττα στο 70’.

Καλός ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου.

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧ.: Γερογιάννης, Μάρκος (85’ Μαράκης), Σκοπελίτης (78’ Νίκας), Κωστής, Κωνσταντάκος, Εφέντι, Νταής (93’ Κολποδίνος), Κουτρής, Παππάς Ν., Νικολόπουλος, Παππάς Γ. (71’ Ναρλιάν).

ΑΜΦΙΑΛΗ: Γεωργίου, Φέκος, Σταθαράς, Στεφανής (46’ Καμμένος), Γκέκα, Φύπε, Κοράκι, Μαντούβαλος (68’ Χαντζής), Ιατρόπουλος (64’ Βέττας), Αυγέρης, Ψοΐνος (83’ Φωτεινός).

ΑΣ Ποντίων – Ερμής Κορυδαλλού 0-2

Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Ερμής Κορυδαλλού πέρασε νικηφόρα από την Δραπετσώνα επικρατώντας του ΑΣ Ποντίων με 0-2.

Μετά από ένα άγονο α’ μέρος οι Κορυδαλλιώτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 58’ με τρόπο που προκάλεσε αντιδράσεις και επηρέασε τη συνέχεια του αγώνα. Στο λεπτό αυτό και ενώ η μπάλα ήταν σε άλλο σημείο κοντά στη σέντρα και ενώ είχε βγει πλάγιο άουτ ο διαιτητής Ορφανός καταλόγισε πέναλτι με υπόδειξη του βοηθού Παγουρτζή για λάκτισμα του Κρεββατά στον Βύρη εκτός φάσης. Η απόφαση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στους Πόντιους που έβριζαν τον διαιτητή ο οποίος τα αναφέρει αυτά στο φύλλο αγώνα. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Νταλάκος.

Στο 70’ ο Κίτσιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 89’ ο Ορφανός διέκοψε το παιχνίδι αφού οπαδοί των γηπεδούχων τον έβριζαν. Ζήτησε την απομάκρυνση τους για να συνεχίσει, όπως και έγινε. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα στη λήξη, κατά την αποχώρηση του, το διαιτητικό τρίο περνώντας από την εξέδρα δέχτηκε φλούδες από μανταρίνια που τους πέτυχαν καθώς και μπουκάλια από νερό κλειστά, ένα από τα οποία έσκασε στο έδαφος και τους έβρεξε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμπλήρωση του φύλου αγώνα ολοκληρώθηκε δυο ώρες περίπου μετά το τέλος του αγώνα!

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ρόκος, Παπαδόπουλος (89’ Τσίντζος), Νέστορας, Ραγκαβάς, Τσουλάκος, Παπαϊωάννου, Λουκάνι, Γεωργίου, Μαραγκός (65’ Ζαχαρίας), Δίκης (46’ Παπαγιαννίδης), Θωμάς (46’ Κρεββατάς)

ΕΡΜΗΣ: Δράμπαλης, Τζανιδάκης (89’ Γιαννακόπουλος), Αντωνίου, Αγγέλου, Λαζάκης, Σταθινάκης, Καλαϊτζάκης (72’ Στακάι), Νταλάκος, Δούβλης (46’ Βύρης), Κίτσιος (83’ Γιαννούσης), Μούτσας.

Διαμαρτύρεται ο ΑΣ Ποντίων

Από την διοίκηση του ΑΣ Ποντίων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Οι κακές αποφάσεις για τον σύλλογο μας συνεχίζονται και όποιος έχει αμφιβολία έχουμε στη διάθεση του και αυτό το dvd. Ένα νέο πέναλτι εφεύρεση από τον βοηθό κ Παγουρτζη που ενώ η μπάλα βρίσκεται στο κέντρο του γηπέδου και πλάγιο άουτ, ανακάλυψε το μπέρδεμα δυο ποδοσφαιριστών και την πτώση τους, ως παράβαση κατά μας. Γελάει και το φουγάρο με αυτή την απόφαση αλλά κατακρεουργείται για άλλη μια φορά η ομάδα μας. Περιμέναμε από τον κ. Ορφανό που είναι έμπειρος διαιτητής να μην παρασυρθεί από την περίεργη υπόδειξη. Δυστυχώς κάποιοι είτε παίζουν παιχνίδι στη πλάτη μας είτε τώρα μαθαίνουν στην καμπούρα μας. Και βέβαια το άλλοθι των Διαιτητών πως τους έβριζαν από την κερκίδα πάει περίπατο, με αυτά που κάνετε όμως αργά η γρήγορα θα εκτροχιαστεί κάποιος οικογενειάρχης και θα χουμε χειρότερα. Δεν γίνεται συνέχεια να λέμε ότι ήταν κακιά στιγμή και λάθος του διαιτητή, γιατί πολύ απλά όλες οι κακές στιγμές γίνονται εις βάρος μας. Και επειδή βλέπουμε 18χρονα παιδιά να κλαίνε από τα νεύρα τους σας λέμε φτάνει και ως εδώ κύριοι της επιτροπής διαιτησίας. Μαζέψτε τους και διδάξετε τους πρώτα απ όλα τον σεβασμό στο έργο που επιτελούν».

Συλλυπητήρια στον Γρ. Δράγαζη

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του τεχνικού διευθυντή του Ο.Φ. Ερμή Κορυδαλλού, Γρηγόρη Δράγαζη, Βασιλική.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ερμή Ο.Φ., Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο,
εκφράζουν τα θερμά μας συλλυπητήρια τους στον Γρηγόρη Δράγαζη για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας και μετέχουν στο πένθος της.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πανφαληρικός- Νίκη Ρέντη 0-1

Την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα συνέχισε η πρωτοπόρος Νίκη Ρέντη, καθώς κατέβαλε στη Νίκαια με 1-0 τον αξιόμαχο Πανφαληρικό.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την άσπρη βούλα, όταν οι Ρεντιώτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σαμοθράκη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας Δασκαλάκης.

Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο 68’ .

Σωστός ο διαιτητής Ανθόπουλος.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Τόλης, Αλεξάν, Ρεϊσόπουλος, Γκότσης, Μπλέραντ, Άλτο, Ζερτίδης, Αρτεμάκης, Ζερτίδης, Γκρινιάρης, Κεκάτζε.

ΝΙΚΗ: Ξυραφόπουλος, Τσελίκας, Φράγκος (71’ λ.τρ. Δενάρδος), Κερπάσι Α., Χιώτης, Κερπάσι Ν., Σταθελάκης (90’ Σχίζας), Τσιρογιάννης, Σαμοθράκης (88’ Διβόλης), Δασκαλάκης, Κουτρίδης.

Φοίνικας Αγίας Σοφίας- Άνω Νεάπολη 4-0

Επιστροφή στις νίκες για τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας, που κατέβαλε στην επανάληψη την ελλιπέσταση Άνω Νεάπολη με 4-0. Τα γκολ των νικητών έβαλαν οι Κατσικούρης (49’), Περάμαντζης(60’), Κανάρης(69’) και Στρίγγος (89’).

Ο Φοίνικας είχε και δυο δοκάρια με τους Νέστορ (39’ από εκτέλεση κόρνερ) και Περάμαντζη (44’).

Άψογος ο διαιτητής Γεωργόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μυλωνάς, Κατσικούρης, Τσώνης, Αντωνίου, Γούτης, Σιγάλας (65’ Στρίγγος), Νέστορ (78’ Λεβαντής), Κολλυρόπουλος (66’ Ηλιάκης), Κοντογιαννόπουλος, Περάμαντζης, Κανάρης (80’ Πουμπουλίδης).

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Μπακαούκας, Ροδουσάκης, Πάχος Μ., Καρνάτος, Λύρος (40’ Μητακίδης), Πλάκας, Συναδινός, Σπανάκος, Κουστουμπάρδης (74’ Νόκες), Μπόγρης (71’ Πάχος Κ.), Χάμος (71’ Μουντάκης).

Φίλαθλοι- Ένωση Καμινίων 0-2

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Ένωση Καμινίων, που κατέβαλε στο «Π. Νικολαΐδης» τους Φιλάθλους με 2-0 και συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Νίκη Ρέντη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 40’ με πέναλτι του Χύκα, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι στο διαιτητή Δαμιανάκη.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπέρμπερη στο 57’.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Χοτζάι, Ξηρογιάννης, Πανταλέων (62’ Παπακωνσταντίνου), Κουκουβίνος, Ζέρβας (62’ Κουρτίδης), Μαθιουδάκης, Ζουρούδης, Χαϊδάκης (55’ Σαμιώτης), Σίντρε, Ζαχαρίας, Κωνσταντινίδης (79’ Ζόγκα)

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Μπροτζάκης, Αράπογλου, Φάσκο, Σαπχάσα, Λαμπράκος, Σαουλιάς, Μπέρμπρη (67΄Παπαδάκης), Μπριλάκης (77’ Σίσκοβ), Κοκράνης (89’ Καραγιάννης), Χύκα, Μουρελάτος (75’ Κακαβογιάννης).

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προφήτης Ηλίας- Πολυκράτης 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση ανάμεσα σε Προφήτη Ηλία και Πολυκράτη με τις δυο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά να «κολλάνε» στο 0-0.

Πολύ καλός ο διαιτητής Τσάνος.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Παλούτσα, Θεοφάνους (65’ λ.τρ. Μαραγκός), Κάσο, Ραμάι, Λάζαρης, Σκριβάνος (46’ Φώσκολος), Βλάσης, Κλάδης, Ντίλι (66’ Αναστασίου), Κούρτη, Σελίμης. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Κουτσουμπίνας, Αρβανιτάκης, Τοροσιάν, Μπίντος, Γούπος, Σκαρπέλος, Δρόσος (81’ Σούτογλου Σ.), Ρούσσος (80’ Σπυρόπουλος), Λιβάνιος (70’ Χριστοδουλόπουλος), Μέξης, Παπαδόπουλος (55’ Λύκα).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς