18.7 C
Athens

Η παράδοση του Κουτσιανικούλη με τον ΠΑΟ (videos)

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης φωνάζει «παρών» στο σημερινό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό κι εμείς θυμόμαστε την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει κατά του «τριφυλλιού»

Η έγκαιρη αποθεραπεία του Βασίλη Κουτσιανικούλη τον καθιστά έτοιμο για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, την ομάδα εναντίον της οποίας είναι πιο παραγωγικός σε σχέση με όλες τις άλλες στη Super League. Τέσσερα γκολ έχει βάλει στο «τριφύλλι» ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, έναντι μόλις δύο που έχουν δεχθεί τα αμέσως επόμενα «θύματά» του (Ξάνθη, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης)!

Μη ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Κουτσιανικούλης είχε συστηθεί στο ευρύ κοινό με ένα «μαγικό» παιχνίδι που είχε κάνει στη νίκη του Εργοτέλη επί του Παναθηναϊκού με 3-2 στο ΟΑΚΑ, στις 29 Οκτωβρίου 2007. Τότε είχε πετύχει δύο γκολ, που ήταν και τα πρώτα του στη Super League, και με τη συνολική του παρουσία είχε κάνει όλη την Ελλάδα να μιλά γι’ αυτόν.

Ακριβώς πέντε χρόνια αργότερα (29 Οκτωβρίου 2012) και αφού είχε μεσολαβήσει η αποτυχημένη προσπάθειά του να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, ο Κουτσιανικούλης βρήκε ξανά δίχτυα σε ματς με τον Παναθηναϊκό ως παίκτης του ΟΦΗ και μάλιστα… με κεφαλιά! Αυτό ήταν και το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου, σε έναν αγώνα ο οποίος έληξε ισόπαλος 2-2.

Στις 23 Φεβρουαρίου 2013 ο «Κούτσια» πέτυχε το τέταρτο τέρμα του εις βάρος του «τριφυλλιού», ισοφαρίζοντας 1-1 για τον ΟΦΗ στο ματς που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός, όμως, πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 3-1, με δύο γκολ του Χοσέ Τοτσέ.

Έκτοτε, ο Λαρισαίος μέσος έχει αντιμετωπίσει άλλες τέσσερις φορές τους «πράσινους» σε αγώνες πρωταθλήματος (τρεις με τον ΟΦΗ και μία με την ΑΕΛ, πρόπερσι) χωρίς να βρει δίχτυα. Μάλιστα, παραμένει «άσφαιρος» στη Super League από τις 4 Φεβρουαρίου 2015, όταν σκόραρε στον θρίαμβο του ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ με 3-1 στο Ηράκλειο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς