22 C
Athens

Οι ερυθρόλευκοι «στόχοι» ενόψει Ρεθύμνου

Οι στόχοι της ομάδας του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα επί του Ρεθύμνου

Ο Ολυμπιακός, το απόγευμα της Κυριακής, αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ στις 17:00, με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα για το σύνολο του Μπλατ.

Η αναμέτρηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν 16 διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο πλαίσιο της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει έναν ειδικό λόγο να αδημονεί για το συγκεκριμένο ματς, αφού φτάνει τα 100 ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς θα γίνει ο 4ος ξένος αθλητής στην ιστορία του Ολυμπιακού που θα το πετύχει. Οι μόνοι που το έχουν πετύχει ως τώρα είναι οι Τεόντοσιτς, Ντε Μιγκέλ και Ντέιβιντ Ρίβερς, από πλευράς ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκοι» αριθμοί ενόψει Ρεθύμνου:

*Το αυριανό παιχνίδι θα έχει ξεχωριστή σημασία για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ θα γίνει ο 4ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος μετά που θα φτάσει τα 100 παιχνίδια σε αυτό. Θα γίνει ο 25ος συνολικά παίκτης στην ερυθρόλευκη ιστορία (από το 1992-93) που θα το καταφέρει.

*Ο Ζακ ΛεΝτέι έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων και διψήφιο αριθμό βαθμών στο ranking στα πέντε τελευταία παιχνίδια Πρωταθλήματος του Ολυμπιακού.

*Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τις 20 ασίστ και στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια του ενώ από την άλλη πλευρά έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό εύστοχων τριπόντων σε τέσσερα από τα συνολικά επτά παιχνίδια του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς