22.9 C
Athens

Πρόεδρος Ρίβερ Πλέιτ: «Έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου»

Ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Ροδόλφο Ντ' Ονόφριο, ανέφερε σε δηλώσεις του πως έχει δεχθεί από οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς απειλές για τη ζωή του

Τεταμένο φαίνεται πως είναι ακόμα το κλίμα ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορ. Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο «Μονουμεντάλ» πριν λίγο καιρό, ήταν η αιτία προκειμένου να ξεκινήσει ένας κύκλος εντάσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

Να θυμίσουμε πως οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ είχαν επιτεθεί με διάφορα αντικείμενα στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς και στη συνέχεια είχαν διαμάχες με την αστυνομία. Μπορεί τα επεισόδια να σταμάτησαν και να έχει περάσει λίγος καιρός από τότε, όμως η κατάσταση δείχνει να είναι σοβαρή.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ρίβερ Πλέιτ, Ροδόλφο Ντ’ Ονόφριο, μίλησε στην ισπανική «Marca» και ανέφερε πως τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του, έχουν δεχθεί απειλές από οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς για την ίδια τους τη ζωή.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (9/12) στο «Santiago Bernabeu».

Δείτε τις δηλώσεις του Ροδόλφο Ντ’ Ονόφριο:

«Έχω περάσει δύσκολες στιγμές. Όταν δηλώνω ότι θέλω να ξεμπλέξω την ομάδα από οπαδούς που προκαλούν επεισόδια, ενεργούν ενάντιά μου. Έχω δεχτεί απειλές θανάτου εγώ και τα μέλη της οικογένειάς μου. Μπορώ να σας δείξω το τηλέφωνό μου.

Συνήθως δεν δίνω σημασία, αλλά τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί απειλές 200-300 απειλές από οπαδούς της Μπόκα. Μερικούς τους αναγνώρισα μέσω του whatsapp και θα τους πάω στα δικαστήρια» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ντ΄Ονόφριο».

Ενώ πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη ντροπή που το πιο σημαντικό παιχνίδι της Αργεντινής θα διεξαχθεί σε άλλη χώρα. Θεωρώ ότι είναι υπεύθυνη η ομοσπονδία. Δεν χρειάζεται στρατός για να γίνει ένα ματς, εξυπνάδα χρειάζεται. Η Αργεντινή έχει μεγάλες ανάγκες. Πολλά παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο, το ποσοστό της φτώχειας ξεπερνά το 30%. Είναι ένα παιχνίδι – σύμβολο, αλλά όχι η απτή πραγματικότητα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς