19.2 C
Athens

Προσωπικό στοίχημα του Περέιρα ο Τζήλος

Ο Πορτογάλος έκανε διεθνή τον διαιτητή που θα σφυρίξει στον αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, τον όρισε την περασμένη σεζόν στα περισσότερα ματς (15), από κάθε άλλον, ενώ και την τρέχουσα σεζόν υπολείπεται μόνο του Κομίνη

Προσωπικό στοίχημα του Βίτορ Μέλο Περέιρα, αποτελεί η τοποθέτηση του Θανάση Τζήλου στον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος Ξάνθης – Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος έχει την απόλυτη ευθύνη για την τοποθέτηση του ρέφερι από την Λάρισα, καθώς θεωρείται το βασικό του πουλέν.

Ο Τζήλος έχει οριστεί ήδη σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος και μόνο ο Κομίνης τον περνάει κατά έναν, ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που του δείχνει ο πρόεδρος της ΚΕΔ. Μάλιστα την περασμένη σεζόν ο συγκεκριμένος ρέφερι ήταν.. πρωταθλητής σε ορισμούς, καθώς διηύθυνε 15 ματς της μεγάλης κατηγορίας με δεύτερο τον Μανώλη Σκούλα που σφύριξε σε 14 παιχνίδια και τρίτους τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο και τον Γιώργο Τζοβάρα που είχαν από 13 αγώνες στο ενεργητικό τους.

Αυτό που έχει όμως ακόμη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι ο Θανάσης Τζήλος, μαζί με τους Σκουλά και Διαμαντόπουλο, είναι οι τρεις νέοι διεθνείς διαιτητές της χώρα μας, αυτοί που παίρνουν το σήμα της FIFA για το 2019.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τους επέλεξε για να προστεθούν στη λίστα των διεθνών. Μάλιστα, η συγκεκριμένη τριάδα θα λάβει μέρος και στο σεμινάριο που θα διεξαχθεί από 27 μέχρι 30 Ιανουαρίου 2019, στην Πορτογαλία.

Ο Θανάσης Τζήλος σφυρίζει την αναμέτρηση Ξάνθη – Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή ενώ στο Ηράκλειο το ματς του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό θα διευθύνει ο Μανώλης Σκουλάς του Συνδέσμου Θεσσαλίας. Αντίστοιχα για την 13η αγωνιστική ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του Συνδέσμου Αρκαδίας θα είναι τέταρτος στην αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Λεβαδειακό την Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη.

Απομένει ο Τζήλος στην Ξάνθη ν’ αποδείξει ότι άξιζε τον προβιβασμό του και την εμπιστοσύνη του Περέιρα. Αν δεν φανεί αντάξιος αυτής, τότε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής που δέχεται πυρά από το σύνολο σχεδόν των ομάδων της Super League, δεν θα έχει λόγο περαιτέρω παραμονής στη χώρα μας, καθώς δεν θα του έχει βγει… τίποτα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς