18.2 C
Athens

Αφήνει πίσω την Ευρώπη και ασχολείται με τον Αθηναϊκό

Εκτός έδρας αναμέτρηση για την πρωτοπόρο ομάδα της Α1 Γυναικών, αυτή του Γιώργου Παντελάκη, αντιμετωπίζοντας τον Αθηναϊκό, για την 6η αγωνιστική

Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη αφήνει στο παρελθόν την εμφάνιση επί της Ρίγα και σκέφτεται πλέον τον Αθηναϊκό στην αυριανή αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Α1.

Στόχος φυσικά, είναι η νίκη και η διεύρυνση του εντός συνόρων σερί, που διατηρεί η γυναικεία ομάδα, αφού μετρά 90 συνεχόμενες νίκες στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας προπονητής του Ολυμπιακού, στερήθηκε τις υπηρεσίες της Άννας Σπυριδοπούλου, στον αγώνα του ΣΕΦ επί της Ρίγα, κι ήταν ένας από τους λόγους της ήττας αυτή η απώλεια. Η Σπυριδοπούλου είναι μια αρκετά ικανή και ώριμη αγωνιστικά παίκτρια, η οποία προσφέρει ηρεμία στα κρίσιμα σημεία, αλλά και πόντους, όσον αφορά το μέρος του σκοραρίσματος.

Εκεί όπου «πόνεσε» η ομάδα του Παντελάκη, στο ευρωπαϊκό ματς, αφού ήταν απελπιστικά άστοχη. Όμως, με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή της, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της.

Απαρτίζουν την ερυθρόλευκη αποστολή οι εξής παίκτριες:

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς