24.6 C
Athens

Ο Πούγγουρας κερδίζει το στοίχημα της δεξιάς πτέρυγας

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας φέρεται να είναι αυτός που θα λύσει τον «γρίφο» που έχει δημιουργηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας του «τριφυλλιού»

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Δώνη για τη δεξιά πτέρυγα της άμυνας του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (17:15).

O 23χρονος αμυντικός κέρδισε το στοίχημα στην άτυπη κόντρα με τον Κώστα Αποστολάκη, αφού είχε πολύ καλή παρουσία στο ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», καλύπτοντας έτσι το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε από τον διπλό τραυματισμό Κουλιμπαλί και Γιόχανσον.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα, ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Κολοβέτσιος και Μαυρομμάτης δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ινσούα θα είναι αριστερά. Στη μεσαία γραμμή ο Γιώργος Δώνης λογικά θα διατηρήσει την τριπλέτα με τους Δώνη, Κάτσε και Κουρμπέλη, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Μακέντα, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη.

Μοναδικό ερωτηματικό υπάρχει δίπλα από το όνομα του Μαυρομμάτη, καθώς ο 21χρονος στόπερ ταλαιπωρείται από μία ίωση. Εάν δεν καταφέρει να την ξεπεράσει, τότε δίπλα στον Κολοβέτσιο θα δούμε τον Οικονόμου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς