17 C
Athens

Ο ξεχωριστός επισκέπτης στο Παπαστράτειο (pic)

Η ακαδημία του Ναυπλίου παρακολούθησε από κοντά τα ινδάλματά της, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τους χαρίζουν θέαμα, αλλά και αρκετές ...φωτογραφίες

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Τετάρτης, αγωνιζόταν απέναντι στην Κροατική Μλάντοστ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το LEN Champions League.

Αυτό το γεγονός από μόνο του είναι εντυπωσιακό, πόσω μάλλον για τα μικρά παιδιά, τα οποία έχουν πρότυπα τους συγκεκριμένους αθλητές. Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, είχε έναν αρκετά ξεχωριστό καλεσμένο για το εν λόγω ματς, που δεν ήταν άλλος από την ακαδημία του ΝΟ Ναυπλίου, η οποία ταξίδεψε στον Πειραιά, για να ζήσει την εμπειρία αυτή και να παρακολουθήσει από κοντά, την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου.

Οι νεαροί αθλητές ήταν αρκετά χαρούμενοι, διότι θαύμασαν τους παίκτες που θεωρούν ινδάλματα, φυσικά αναφερόμενοι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Έχοντας ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Έπειτα από την τεράστια νίκη του Ολυμπιακού με 13-8, οι πολίστες της ακαδημίας πήραν και ως «λάφυρο», αρκετές φωτογραφίες από τον Θοδωρή Βλάχο και τους ερυθρόλευκους παίκτες, τις οποίες τις παρουσίασαν από το επίσημο προφίλ τους στα Social Media.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς