19.9 C
Athens

Φρίκη: Έδεσαν τα πόδια της Ελένης για να σιγουρευτούν ότι θα πνιγεί

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξη Κούγια • Μηνύσεις και αγωγές της οικογένειας σε όσους προσβάλλουν τη μνήμη της • Ολόκληρη η σοκαριστική ομολογία του 19χρονου κατηγορούμενου • Η χυδαία ανάρτηση στο Facebook

Οι συνεχείς αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο προκαλούν ολοένα και μεγαλύτερο αποτροπιασμό, καθώς ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει τη σκληρότητα και την απανθρωπιά των δολοφόνων της άτυχης κοπέλας.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας η άτυχη Ελένη βρέθηκε με δεμένα τα πόδια! Οι δράστες, σύμφωνα με τον δικηγόρο, «πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της».

Ο κ. Κούγιας που μετέβη σήμερα στη Ρόδο και έκανε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής για λογαριασμό της οικογένειας της άγρια δολοφονημένης φοιτήτριας, κατέστησε σαφές ότι η οικογένεια θα κινηθεί ποινικά και αστικά και εναντίον όλων εκείνων που προσπάθησαν ή προσπαθούν να προσβάλλουν τη μνήμη του κοριτσιού «καλυπτόμενοι στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά κι αν είναι».

Όπως δήλωσε ο κ. Κούγιας όποιος προσβάλλει τη μνήμη της «θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση».

Η σοκαριστική ομολογία του 19χρονου κατηγορούμενου

Στο μεταξύ στο φως ήρθε και η ομολογία του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας και είναι πραγματικά σοκαριστική. Αν και όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας ο νεαρός σκοπεύει να αναιρέσει όσα ομολόγησε, αυτά δεν παύουν να έχουν καταγραφεί και είναι ανατριχιαστικά.

Ο 19χρονος Αλέξανδρος, «έσπασε» στις επίμονες και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των ανακριτικών υπαλλήλων του Λιμενικού Σώματος στη Ρόδο και ομολόγησε την εμπλοκή του στο εν λόγω έγκλημα.

Το πρωί της Πέμπτης, στη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» προβλήθηκε αποκλειστικά ολόκληρη η ομολογία του 19χρονου Αλβανού. Ωστόσο, στον τηλεοπτικό αέρα δεν ακούστηκαν κάποια από τα σημεία της κατάθεσής τους, καθώς αυτά κρίθηκαν ότι προσβάλουν τη μνήμη της κοπέλας.

Δείτε τι είπε για τη γνωριμία του με την άτυχη Ελένη και όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα του φόνου:

H χυδαία ανάρτηση πολιτευτή στο Facebook

Στο μεταξύ σάλο προκάλεσε σήμερα μια χυδαία ανάρτηση στο διαδίκτυο ενός πολιτευτή από τη Ρόδο που πρόσβαλε τη μνήμη του άτυχου κοριτσιού.

Μετά το θόρυβο το προφίλ με την ανάρτηση διεγράφη από το Facebook (άγνωστο αν τη διέγραψε ο ίδιος μετά το σάλο ή το έκανε το Facebook μετά από report), αλλά κάποιοι είχαν προλάβει να την «σώσουν».

Ο ίδιος ο πολιτευτής μιλώντας σε δημοσιογράφο υποστήριξε πως την ανάρτηση την είχε φτιάξει ένα site.

Δημοσιογράφος:  Έχετε κάνει μία ανάρτηση στο facebook…

Πολιτευτής: Καμία σχέση. Αυτή την έχει φτιάξει ένα site.

Δημοσιογράφος: Δεν είναι δική σας αυτή η ανάρτηση;

Πολιτευτής: Όχι, δεν αντιπροσωπεύει την άποψή μου. Σας μιλάω τώρα ειλικρινά.

Σε ερώτηση για το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά τα υβριστικά σχόλια για την νεκρή κοπέλα, ο ίδιος σχολιάζει.

«Ξέρετε γιατί έχει προκύψει. Γιατί δε μπορούν να βρουν αυτούς που έχουν γράψει τα αρχικά post, τα σχόλια, οπότε πρέπει να ρίξουμε κάποιον στα λιοντάρια… Έτσι όπως όλοι έχουν θέσει θέμα fake news, έτσι έθεσα κι εγώ. Τίποτα παραπάνω», είπε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς