19.9 C
Athens

Οι ερυθρόλευκοι άφησαν πίσω τους τον χαμένο τελικό

Αυτό που όφειλε να κάνει η ομάδα του Ολυμπιακού, φαίνεται περίτρανα στην πισίνα, αφήνοντας πίσω τον χαμένο τελικό Σούπερ Καπ Ευρώπης και μάλιστα στη διαδικασία των πέναλτι, το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου

Οι ερυθρόλευκοι, το βράδυ της Τετάρτης, πήραν μια μεγαλειώδη νίκη, απέναντι σε ένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο, την Κροατική Μλάντοστ με 13-8.

Ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του LEN Champions League, στο Παπαστράτειο. Μέσα στο «σπίτι» των Πειραιωτών, με την πολύτιμη συμβολή του κόσμου τους, οι οποίοι στα δύσκολα σημεία έσπρωξαν την ομάδα προς τη νίκη.

Η χτεσινή εμφάνιση επισφράγισε αυτό που άπαντες «φώναζαν» μέσα στη βδομάδα. Το ότι ο Ολυμπιακός καλούνταν να αφήσει πίσω στο παρελθόν την ήττα και τον χαμένο τελικό για το Σούπερ Καπ Ευρώπης στη Βουδαπέστη, από την Φερεντσβάρος, ώστε να συνεχίσει στις 3 διοργανώσεις που συμμετέχει.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πήρε την δεύτερη ευρωπαϊκή νίκη, απέκτησε ρυθμό στο παιχνίδι της. Διότι μη ξεχνάει κανείς, πως η ομάδα δεν έκανε προετοιμασία ουσιαστική. Οι εμφανίσεις όμως πλέον, μόνο καλύτερες θα είναι και θα βγαίνει η δουλειά του Έλληνα προπονητή, στην πισίνα, από τους παίκτες του.

Σίγουρα, η ομάδα του Πειραιά έχει μπει για τα καλά στον σωστό δρόμο. Η χρονιά θα είναι μεγάλη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος εάν έχει υγεία, θα δείξει αρκετά πράγματα στο προσεχές μέλλον.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς