17.1 C
Athens

Το γύρισε μόνος του ο Λεμπρόν (vid)

Ο Λεμπρόν δεν επέτρεψε να φύγει η ομάδα του με σκυμμένο το κεφάλι από την αναμέτρηση επί των Σπερς, με τον ίδιο να πετυχαίνει 42 πόντους και τους Λέικερς να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη με 121-113

«Βασιλική» εμφάνιση από τον Λεμπρόν Τζέιμς, αφού σκόραρε 42 πόντους, βοηθώντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μεγάλη νίκη των Λέικερς επί των Σπερς με 121-113, με έναν σεληνιασμένο «βασιλιά», ο οποίος και τι δεν έκανε στο «Staples Center» του Λος Άντζελες. Ο Ρούντι Γκει των Σπερς πραγματοποίησε Season high πετυχαίνοντας 31 πόντους, όμως είχε λογαριάσει χωρίς τον «ξενοδόχο» εκείνος και η ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει μια ασφαλή διαφορά της τάξεως του +8 (95-87), όμως σε εκείνο το σημείο ο Λεμπρόν δήλωσε παρών!

Βρέθηκε παντού, σε άμυνα και επίθεση, πετυχαίνοντας 42 πόντους. Φυσικά, βοήθησε αρκετά και στη δημιουργία, παράγοντας και 6 ασίστ. Με αυτήν τη νίκη, η ομάδα του Λουκ Ουόλτον πήγε στο 15-9, ενώ η ομάδα του Πόποβιτς βρίσκεται στο 11-14. Από πλευράς φιλοξενούμενων, ο ΝτεΡόζαν πέτυχε και εκείνος με τη σειρά του 32 πόντους, ωστόσο δεν ήταν αρκετοί να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του.

Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπα του αγώνα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς