20.6 C
Athens

Τζόνσον: «Παίρνω την ευθύνη της ήττας»

Πήρε την ευθύνη της ήττας του Ολυμπιακού επί της Ρίγα, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις της στη συνέντευξη Τύπου, η Λικέντρα Τζόνσον

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Λετονική Ρίγα με σκορ 70-51, στο ΣΕΦ, για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας Γυναικών.

Η Λικέντρα Τζόνσον ήταν η πρώτη σκόρερ από πλευράς Ολυμπιακού, αφού έκανε και double double, με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ. Όμως, στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν και αρκετά άστοχη, αφού είχε 4/10 διπ. και 5/11 βολές. Ορισμένα καλάθια δύο πόντων χάνονταν ενώ ήταν σε αρκετά πλεονεκτική θέση, με την ίδια να παίρνει την ευθύνη για την κακή εμφάνιση στις δηλώσεις της. Εκείνη είπε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής, από πλευράς παικτριών:

«Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ αδύναμοι στο παιχνίδι μας σήμερα. Ήταν ένα από τα πιο απογοητευτικά παιχνίδια που παίξαμε μπροστά στο κοινό μας. Ξεκινώντας από την μεριά μου. Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε τα φάουλ του και τη δύναμή τους, δεν ήμασταν καλοί και πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, σήμερα δεν βάλαμε το κορμί μας στην… φωτιά. Παίρνω την ευθύνη της ήττας σήμερα (ενν. χθες) γιατί δεν ηγήθηκα της ομάδας μου στο παρκέ. Έπρεπε να σκοράρω περισσότερο και πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς