24 C
Athens

Ο Τραμπ χαιρετά τους Ομπάμα και αγνοεί επιδεικτικά τους Κλίντον στην κηδεία του Τζορτζ Μπους (video)

Δεν τους έριξε ούτε… ματιά • Χαμός στα social media για την ενέργειά του που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε τι άλλο

Είναι γνωστή η… αγάπη που τρέφει ο Ντόναλντ Τραμπ για το ζεύγος Ομπάμα. Είναι επίσης γνωστή η… αγάπη που τρέφει για την αντίπαλό του στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές, Χίλαρι Κλίντον. Αν συνδυάσει κάποιος αυτό το γεγονός με την έλλειψη τακτ που τον διακρίνει, δεν θα ξαφνιαστεί για αυτό που έκανε στην κηδεία του Τζορτζ Χ.Ο. Μπους κι ας έγινε το θέμα συζήτησης στα social media.

Tι είναι αυτό που έκανε; Προχωρώντας για να καθίσει στη θέση του δίπλα στο ζεύγος Ομπάμα και το ζεύγος Κλίντον, χαιρέτησε τους Ομπάμα, αλλά δεν έριξε ούτε βλέμμα στους Κλίντον.

Ο Τραμπ έδωσε το χέρι του τόσο στον Μπαράκ Ομπάμα όσο και στη σύζυγό του Μισέλ, τηρώντας έστω τα προσχήματα. Εκεί που δεν τήρησε κανένα πρόσχημα, ήταν απέναντι στον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον. Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ όχι μόνο δεν έδωσε το χέρι του στον πρώην πρόεδρο και την ανταγωνίστριά του στις εκλογές του 2016, αλλά ούτε καν έριξε ένα βλέμμα στο ζεύγος Κλίντον, καταφεύγοντας σε μία γκριμάτσα αποστροφής, ενώ καθόταν στη θέση του, στην πρώτη σειρά των παρευρισκομένων. Η δε Μελάνια αρκέστηκε σε ένα στιγμιαίο νεύμα με το χέρι της.

Bεβαίως ακολούθησε χαμός στα social media για την συμπεριφορά του και την ευγένειά του, αλλά ως γνωστόν του Τραμπ δεν… ιδρώνει το αυτί του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς