16.1 C
Athens

Η «απολογία» της Ιωάννας Μπέλλα για την ατάκα της για το χαστούκι

Ζήτησε συγνώμη για τη δήλωσή της που την χαρακτήρισε άστοχη • Τι είπε για τη σωματική βία που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της

Μπορεί να βρίσκεται στην Ταϊλάνδη για τον διαγωνισμό της Μις Υφήλιος ωστόσο η Ιωάννα Μπέλλα ενημερώθηκε για το χαμό που προκάλεσε η δήλωσή της για το χαστούκι που έχει δεχθεί από πρώην σύντροφό της.

Η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε χθες καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night Show, όπου μίλησε για τη σωματική βία που είχε υποστεί από πρώην σύντροφό της.

Πιο συγκεκριμένα, η απάντηση της Σταρ Ελλάς 2018 στον παρουσιαστή σε ερώτηση για το «αν έχει φάει ξύλο από τον σύντροφό της» ήταν χαρακτηριστικά: «Ξύλο.. Εντάξει… Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».

Η Σταρ Ελλάς έγινε αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων για τη δήλωσή της και έτσι με ανάρτησή της στο Instagram ζήτησε συγνώμη για την άστοχη και προσβλητική για κάθε γυναίκα δήλωσή της.

«Με λύπη μου, σήμερα, πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρναούτογλου από την πρωινή εκπομπή της κας Σκορδά. Αναφέρομαι στο σχόλιο μου για το χαστούκι που δέχθηκα κάποτε από σύντροφό μου. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική, είτε σωματική.  Οπωσδήποτε αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα για το γεγονός και πραγματικά απολογούμαι», είπε μεταξύ άλλων η Σταρ Ελλάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς