22.8 C
Athens

«Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι;» – Σάλος από τη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα (video)

Η Σταρ Ελλάς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και οι δηλώσεις της προκάλεσαν αντιδράσεις

Σάλος έχει προκληθεί στην τηλεόραση και στα social media από την δήλωση που έκανε η Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα, για χαστούκι που έχει δεχθεί από πρώην σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο εμφανίστηκε στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον ΑΝΤ1, παραδέχθηκε ότι έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της, παρουσιάζοντάς το και ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά «…εντάξει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;» και προσθέτοντας «Όποια λέει ότι δεν έχει φάει, λέει ψέματα».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, προσπαθώντας να… σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί, της είπε πως δεν είναι έτσι και υπάρχουν φυσικά πάρα πολλές γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν υποστεί βία από τον σύντροφό τους.

Τα σχόλια σε Facebook και Twitter δίνουν και παίρνουν κατηγορώντας την νεαρή κοπέλα πως περνά λάθος μηνύματα στην κοινωνία, παρουσιάζοντας ως φυσιολογική την κακοποίηση.

Την ίδια ώρα, όμως, οι αντιδράσεις δεν έμειναν μόνο στο χώρο του διαδικτύου αλλά και στην τηλεόραση με τις παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου να γίνονται έξαλλες.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά ζήτησε να διακοπεί το βίντεο που μετέδιδε της δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα στην εκπομπή της.

«Τι είπε; Παιδιά τι είπε;», αναρωτιόταν εμβρόντητη η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1. «Είπε ό,τι χειρότερο έχει ακουστεί φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα δημόσια, όταν σε ακούνε νέα κορίτσια. Κανένα χαστούκι δεν δικαιολογείται σε κανέναν άνθρωπο», ανέφερε μεταξύ άλλων, εξοργισμένη.

Αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχληση και τον εκνευρισμό της on air: «Είναι ντροπή. Είναι δυνατόν να βγαίνεις στον τηλεοπτικό αέρα και να λες τέτοια πράγματα και να τα θεωρείς και φυσιολογικά; Είσαι και νέο κορίτσι και μου είσαι και πολύ συμπαθής, ντροπή δηλαδή πραγματικά, ντροπή. Ποια γυναίκα βγαίνει και λέει τέτοια πράγματα; Ειλικρινά μου είναι πολύ συμπαθής, την έχω φιλοξενήσει και πολλές φορές, είναι γλυκύτατο πλάσμα και έχει δεχτεί άδικη επίθεση, αλλά όχι, αυτό δεν ήθελα να το ακούσω καθόλου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς