20.9 C
Athens

«Ράγισαν καρδιές» στην κηδεία της Ελένης Τοπαλούδη (pics, video)

Οι συντετριμμένοι γονείς, πλήθος κόσμου και η μπάντα του δήμου Διδυμοτείχου συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία την άτυχη φοιτήτρια • Οργή για τους δολοφόνους της

Σπαραγμός στην κηδεία της άτυχης 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, που πριν από λίγο οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία.

Γονείς, συγγενείς, φίλοι, αλλά και πλήθος κόσμου που έζησε το δράμα των γονιών της άτυχης φοιτήτριας και συγκλονίστηκε από τον τόσο άδικο και μαρτυρικό θάνατο της στη Ρόδο, είπαν το τελευταίο αντίο στην κοπέλα που ήταν ντυμένη νυφούλα.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στην τελευταία της κατοικία υπό τους ήχους της μπάντας του δήμου Διδυμοτείχου. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της άτυχης Ελένης που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Ακολουθούσαν τη νεκροφόρα με δάκρυα στα μάτια και με ανείπωτο πόνο στην καρδιά.

Για την κηδεία έφτασε στο Διδυμότειχο και πούλμαν από τις Σέρρες τόπο καταγωγής της μητέρας της Ελένης, προκειμένου να παραστούν και άλλοι συγγενείς στην κηδεία της.

Στο πλευρό της οικογένειας η οποία ζει το δικό της δράμα η τοπική κοινωνία του Διδυμότειχου. Φίλοι της κοπέλας και των γονιών της, την αποχαιρετούσαν με δάκρυα στα μάτια.

Σπαρακτικές στιγμές και στο σπίτι της

Η σορός της έφτασε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης» συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Λίγο πριν τις 11.00 σήμερα το πρωί η νεκροφόρα ξεκίνησε από το πατρικό σπίτι της κοπέλας για την εκκλησία. Πίσω από τους γονείς, γείτονες, φίλοι και συγγενείς της Ελένης Τοπαλούδη με δάκρυα στα μάτια. Ο πόνος για όλους είναι ανείπωτος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς