17.7 C
Athens

Φωτογραφίες-σοκ από την ανεύρεση της σορού της φοιτήτριας – Βίντεο-ντοκουμέντο με το βαν (pics, video)

Το βίντεο είναι από πρατήριο καυσίμων στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Λίνδου • Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν οι φερόμενοι ως δράστες

Ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας ενός βενζινάδικου στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Λίνδου παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Open και μέσα σ’ αυτό βρισκόταν η 21χρονη Ελένη, ζωντανή ακόμα, όταν οι δύο δράστες την οδήγησαν στο εξοχικό του ενός, σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές.

Εκεί, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει, μέχρι στιγμής γνωστά, επιχείρησαν να την βιάσουν. Όταν εκείνη αρνήθηκε, οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια.

Φωτογραφίες-σοκ από το άψυχο σώμα της της άτυχης Ελένης

Στο μεταξύ, σοκ προκαλούν οι εικόνες από το άψυχο σώμα της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Οι εικόνες, που δημοσιεύτηκαν από το rodos-press, δείχνουν τον κόλπο «Φώκια» των Πεύκων που βρέθηκε η σορός της 21χρονης. Η μία είναι από την περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα, η δεύτερη από τη μεταφορά της σορού και η τρίτη, η πιο συγκλονιστική είναι αυτή που δείχνει την άτυχη φοιτήτρια πεσμένη μπρούμυτα (υπάρχει βεβαίως αλλοίωση της φωτογραφίας) μέσα στο νερό, γεγονός που εξηγεί πως τελικά το αίτιο του θανάτου της ήταν ο πνιγμός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο ίδιο σημείο πέταξαν, επίσης, ότι ανήκε στην 21χρονη, όπως τα ρούχα της, και όλα τα προσωπικά της είδη, μερικά από τα οποία βρέθηκαν από τους δύτες που σάρωσαν την περιοχή για στοιχεία του εγκλήματος.

Ο AΝΤ1 μετέδωσε ότι ο άνθρωπος που βρήκε τη σορό, είναι συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δύο κατηγορουμένων.

Προθεσμία για την Παρασκευή πήραν οι κατηγορούμενοι

Οι φερόμενοι ως δράστες άκουσαν ήδη τις κατηγορίες που τους βαραίνουν από τον εισαγγελέα. Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ελληνας κατηγορούνται από το Λιμενικό ως οι δράστες της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Εναντίον των κατηγορούμενων για τη δολοφονία της φοιτήτριας έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.

Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι έρευνες από την πλευρά του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό φέρεται να έχει παραδεχθεί τη συμμετοχή του στο έγκλημα. Ο 21χρονος εξακολουθεί να αρνείται μετ’ επιτάσεως τις κατηγορίες και με βάση τα όσα έχει αναφέρει ο δικηγόρος του φαίνεται να ισχυρίζεται πως δεν συμμετείχε στην μεταφορά της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη από το σπίτι στους Πεύκους ως την παραλία.

Σύμφωνα με την έρευνα των Λιμενικών ωστόσο φαίνεται ότι υπήρξε επίθεση κατά της 21χρονης φοιτήτριας στο σπίτι όπου μάλιστα κάποιος από τους κατηγορούμενους της κατάφερε χτύπημα με ένα σίδερο στο πρόσωπο τραυματίζοντάς της σοβαρά.

Η κοπέλα φαίνεται ότι ζήτησε από τους δυο κατηγορούμενους να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αλλά κατά τους Λιμενικούς οι κατηγορούμενοι τη μετέφεραν στην παραλία όπου την πέταξαν όσο ήταν ακόμη στη ζωή στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να καταλήξει από πνιγμό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς