18.3 C
Athens

Έγκλημα στη Ρόδο: Ιατροδικαστής: H κοπέλα μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από την εξέταση της σορού της άτυχης φοιτήτριας • Στις 11:00 το τελευταίο αντίο στην 21χρονη Ελένη

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Διδυμότειχο, γράφεται στις 11 το πρωί η τελευταία πράξη του δράματος της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε με βάναυσο τρόπο στη Ρόδο.

Η σορός της έφτασε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης» συνοδευόμενη από τον πατέρα της και μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι για να συμπαρασταθούν στους γονείς και την 12χρονη αδερφή της.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή κάνοντας λόγο για ένα «από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα».

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτε που να συνιστά απειλή για την κόρη του, τονίζοντας ότι «αν ήξερα ότι κάποιος την ενοχλεί θα είχα πάρει μονομιάς το αεροπλάνο».

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστή

Στο μεταξύ, σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης Ελένης, μιλώντας στο Star.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής, «η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της».

Ωστόσο, μεγαλύτερο σοκ προκαλεί η αποκάλυψή του ότι αν την είχαν πάει στο νοσοκομείο (αντί να την πετάξουν στα βράχια και στη θάλασσα) θα είχε σωθεί.

Τον μαρτυρικό της θάνατο αποδεικνύουν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

«Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν και άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε», είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς