18 C
Athens

Λεβαδειακός: Χωρίς δύο στη Νέα Σμύρνη

Οι τιμωρημένοι Σαβαντογκό, Μητρόπουλος δεν υπολογίζονται από τον Σανίνο για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει ο Λεβαδειακός στο ματς με τον Πανιώνιο τη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα ο Τζουζέπε Σανίνο δεν υπολογίζει τους Σαβαντογκό (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης) και Μητρόπουλο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Οι «πράσινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τον πρώην προπονητή τους Άκη Μάντζιο που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Πανιώνιου.

Οι συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει την ομάδα σε δύσκολη θέση και πλέον κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο για την υπόθεση παραμονή. Έτσι ο Λεβαδειακός είναι υποχρεωμένος να κυνηγάει βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια και δεν έχει την πολυτέλεια για εφησυχασμό.

Ο Σανίνο μίλησε στους παίκτες και τους ανέλυσε τα λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και τους ζήτησε να εντείνουν τις προσπάθειές τους στα επόμενα ματς που είναι καθοριστικά.

Τέλος, παρά τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στη Λιβαδειά, ο Σανίνο παραμένει στη θέση του αλλά τα επόμενα τρία ματς μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος θα κρίνουν  αν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο του Λεβαδειακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς