16.7 C
Athens

«Οπαδοί του ΠΑΟΚ απαιτούσαν την απόλυσή μου»!

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπραουδάκης κατήγγειλε ότι απολύθηκε από το ΕΘΝΟΣ, κατ’ απαίτηση μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ!

Οι… ομορφιές στον χώρο της δημοσιογραφίας συνεχίζονται με το ένα επεισόδιο να διαδέχεται το άλλο. Έτσι, μετά την απόλυση του Τάσου Νικολογιάννη από τον ΣΠΟΡ FM, διότι εξέφρασε διαφορετική γνώμη απ’ αυτή του ιδιοκτήτη του σταθμού Γιάννη Αλαφούζου, ένας ακόμα συνάδελφος βρέθηκε στο… ταμείο ανεργίας, επειδή το ήθελαν… κάποιοι!

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μπραουδάκης απολύθηκε από την εφημερίδα Έθνος, όπως κατήγγειλε ο ίδιος στα Social Media, κατ’ απαίτηση μιας «κοινής γνώμης» που φοράει μαυρόασπρα, δηλαδή οπαδών του ΠΑΟΚ. «Οπαδοί του ΠΑΟΚ, με αόριστες και ανυπόστατες αιτιάσεις, απαιτούσαν την απόλυσή μου από το Έθνος!» έγραψε προ ημερών σε ανάρτησή του στο FB.

Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα του πρώην διευθυντή της εφημερίδας Goal News, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πολλά σχόλια από οπαδούς του ΠΑΟΚ που ζητούσαν από τον Ιβάν Σαββίδη να τον απολύσει, επειδή παράλληλα εργαζόταν στα Παραπολιτικά FM και στην ιστοσελίδα 10.gr, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και όπως φαίνεται, η επιθυμία τους εισακούστηκε, αφού για μια ακόμη φορά βρήκε εφαρμογή το ρητό «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο…».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς