23.3 C
Athens

Σάλος στη Wikipedia με τον Βιεϊρίνια

Βολεϊμπολίστα «βαφτίζουν» τον Αντελίνο Βιεϊρίνια χρήστες του διαδικτύου με αφορμή το εξόφθαλμο χέρι του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία

To απίστευτο κι εξόφθαλμο χέρι του Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά από σουτ του Ντένις Επστάιν στην αναμέτρηση της Λαμία το οποίο ως διά… μαγείας δεν καταλογίστηκε πέναλτι από τον διαιτητή Αλέξανδρο Τσαμούρη, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς.

«Τρολάδες» έσπευσαν να συνδέσουν το γεγονός και να δημιουργήσουν τρομερές φωτογραφίες μετατρέποντας τον Πορτογάλο μπακ του ΠΑΟΚ από ποδοσφαιριστή σε βολεϊμπολίστα, μπασκετμπολίστα και ό,τι άλλο απίστευτο μπορεί να συλλάβει ανθρώπινους νους.

Κάποιοι, ωστόσο, δεν έμειναν μόνο στο twitter, αλλά πήγαν ακόμα πιο πέρα το τρολάρισμα.
Χαρακτηριστική είναι η σελίδα του Βιεϊρίνια στη Wikipedia όπου αν μπει κανείς στον κόπο και τη δει, θα διαπιστώσει ότι ο Πορτογάλος άλλαξε άθλημα και ότι είναι βολεϊμπολίστας!
«Ο Αντελίνο Αντρέ Βιέιρα ντε Φρέιτας γνωστός ως Βιεϊρίνια είναι βολεϊμπολίστας και αγωνίζεται στην ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το εισαγωγικό σημείο!
Μάλιστα, στην κεντρική φωτογραφία υπάρχει και το στοπ – καρέ όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μπάλα από το σουτ του Επστάιν σταματάει στο απλωμένο του χέρι.

Μια παράβαση που είδε όλη η Ελλάδα εκτός από τον διαιτητή, Αλέξανδρο Τσαμούρη. Το κερασάκι στο… τρολάρισμα είναι η λεζάντα που υπάρχει κάτω από τη φωτογραφία, στην οποία αναγράφεται η φράση: «τον κλέβουν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς