19.7 C
Athens

«Πρώτη φορά… κουμπάρος» ο Τσίπρας!

Η Aunt Polly των PEAKY BLINDERS αποκάλυψε ότι για τα ψηφαλάκια των Παναθηναϊκών θέλει να παντρέψει τον Γιαννακόπουλο με τον Πάιροζ στο ΟΑΚΑ και κάποιοι το σερβίρουν ως «αποκλειστικό»

Εγώ η Polly Shelby των PEAKY BLINDERS αποκάλυψα στις 25 Ιουνίου ότι ο πρωθυπουργός Τσίπρας έχει στόχο να γίνει πρώτη φορά κουμπάρος του Πάιροζ με τον Γιαννακόπουλο και να πάει όλος ο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Σήμερα, το ρεπορτάζ αυτό, το αποκλειστικό, παίζει παντού. Και χωρίς να γίνεται αναφορά στο FWS.GR.

Τι γράφουν σήμερα τα sites; Ό,τι έγραφε η «θεία Polly», ακριβώς. Η μόνη παραπάνω είδηση είναι ότι την Παρασκευή ο Τσίπρας θα συναντηθεί στο γραφείο και με τους δυο. Και τον Γιαννακόπουλο και τον Πάιροζ. Όλο το άλλο, είναι copy της Polly fookin Shelby.

Δεν περίμενα, βέβαια, αυτές οι «αποκαλύψεις» να έχουν και την πηγή. Στην Ελλάδα ζούμε. Ο καθένας κλέβει και το σερβίρει για δικό του. Γουστάρει να κάνει τη μαϊμού. Δεν γουστάρει την αυθεντικότητα. Το παίζει αυθεντικός, αυτή είναι η διαφορά. Είναι σαν τα μαϊμού αθλητικά παπούτσια στην Αγία Ελεούσα του Αιγάλεω.

Ο Τσίπρας θέλει να κάνει κάτι σ’ αυτή τη ζωή, για να πει ότι έκανε κάτι, αφού σε όλα τα μέτωπα τρώει ήττες. Φέρνει κι άλλους πρόσφυγες, έδωσε τη Μακεδονία, έβαλε τετραπλάσιους φόρους, έδιωξε τη μισή Ελλάδα στο εξωτερικό. Και τα καλύτερα έρχονται από τον Τσίπρα.

Γι αυτό και για να πάρει γύρω στο 7% στις επόμενες εκλογές και να μη ρεζιλευτεί, προσπαθεί να πιάνει με το γάντζο του πειρατή κανένα ψηφαλάκι από τους Παναθηναϊκούς.

Διαβάστε, τώρα, τι έγραφε η Polly fookin Shelby στις 25 Ιουνίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς