17.3 C
Athens

Παραλίγο φονιάς για τα πέναλτι στο Άρης-Παναθηναϊκός

Συμπλοκή στην Καβάλα και πυροβολισμοί με τρεις τραυματίες μετά από διαμάχη σε καφενείο για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό

Έπεσαν πυροβολισμοί και λίγο έλειψε να έχουμε νεκρούς για τα πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Γιώργος Τζοβάρας από την Φθιώτιδα στο παιχνίδι Άρη-Παναθηναϊκού. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ένας 53χρονος λογομάχησε και συνεπλάκη με άλλους θαμώνες ενός καφενείου στη Ζαρκαδιά Καβάλας του δήμου Νέστου, για τις επίμαχες φάσεις. Στη συνέχεια αποχώρησε, με τους υπόλοιπους να θεωρούν λήξαν το περιστατικό.

Ωστόσο, ο άνδρας επέστρεψε κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί έξω από το κατάστημα με τους θαμώνες να προσπαθούν να προστατευτούν από τα αδέσποτα πυρά. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα 32, 59 και 79 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ο 53χρονος παραδόθηκε μόνος του στο ΑΤ Νέστου και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής
Συνελήφθη στις 2-12-2018 το βράδυ, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, στη Ζαρκαδιά Καβάλας, ο 53χρονος αποχώρησε από κατάστημα (καφενείο), μετά από λογομαχία και συμπλοκή με θαμώνες, ενώ στη συνέχεια, κατά την επιστροφή του, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς την πρόσοψη του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρεις θαμώνες, ημεδαποί, ηλικίας 32, 59 και 79 ετών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύονται.

Από την κατοχή του δράστη και το χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν 1 κυνηγετική καραμπίνα, 15 κυνηγετικά φυσίγγια και 4 κάλυκες.

Ο 53χρονος, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη, οδηγήθηκε στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς