23.3 C
Athens

Απόλλων: Αμφίβολος και ο Τζανετόπουλος

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Τζανετόπουλος και υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

Αυξάνονται τα προβλήματα στον Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Μετά τους Στάθη, Κύργια, Σικαμπάλα και Ντ’ Ούρσο, προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού και για τον Άνταμ Τζανετόπουλο. Ο 23χρονος αμυντικός έχει σφίξιμο στον προσαγωγό και δεν γυμνάστηκε χθες και σήμερα.

Το ιατρικό επιτελείο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» τον δίνει αμφίβολο για το ματς του Αγρινίου καθώς ο Τζανετόπουλος ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Μοιρασμένες είναι και οι πιθανότητες να προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Ντ’ Ούρσο που κι αυτός δεν συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Μπάμπης Τεννές έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Ατρόμητο, όμως τονίζει στους παίκτες ότι είναι απαραίτητη στη φάση αυτή μια νίκη αφού πέρα από το ουσιαστικό μέρος θα δώσει κι άλλη ψυχολογία στην ομάδα για να παλέψει για την παραμονή της.

Τα περιθώρια για τον Απόλλωνα έχουν στενέψει επικίνδυνα και οι επόμενες τρεις αγωνιστικές θα καθορίσουν τον στόχο που θα τεθεί για τη συνέχεια της σεζόν.

Όσον αφορά κάποιες σκέψεις που είχε κάνει ο μεγαλομέτοχος Παναγιώτης Μονεμβασιώτης για αποχώρηση από την ΠΑΕ δεν πρόκειται, προς το παρόν τουλάχιστον, να υλοποιηθούν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς