17.4 C
Athens

«Είχε προτάσεις από Ολυμπιακό και ΑΕΚ ο Ερνάνι, αλλά…»

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 11 προτάσεις δέχτηκε η Πόρτο για την παραχώρηση του Ερνάνι τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την εφημερίδα «O Jogo»

Προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση σέντερ φορ, αλλά υπάρχουν ματιές και για παίκτες που αγωνίζονται στα πλάγια της επίθεσης. Ο Ερνάνι, που έχει συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς στην Βιτόρια Γκιμαράες και έχει φορέσει στο παρελθόν την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, ήταν μια τέτοια περίπτωση.

Μάλιστα, η εφημερίδα «O Jogo» σε δημοσίευμά της κάνει λόγο για προτάσεις, τόσο του Ολυμπιακού όσο και της ΑΕΚ για τον Πορτογάλο εξτρέμ, οι οποίοι όμως απορρίφθηκαν από τον τελευταίο.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ερνάνι είχε συνολικά 11 προσφορές (από τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Μπορντό, Ρεν, Λεβάντε, Ντιναμό Μόσχας, Γκιμαράες, Μπούρσασπορ και ομάδες της Κίνας και της Σαουδικής Αραβίας), όμως τις απέρριψε όλες, καθώς θέλει να παραμείνει στην Πόρτο.

Υπενθυμίζεται, ότι το συμβόλαιο του Ερνάνι με τους «δράκους» λήγει τον Ιούνιο και η ομάδα της Πορτογαλίας είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο παραχώρησής του την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς