18.7 C
Athens

Ξεπερνάει τον Μάικ Μπατίστ ο Γιώργος Πρίντεζης

Αρκετά «milestones» φαίνεται να έχει ο Γιώργος Πρίντεζης, στις επερχόμενες αναμετρήσεις του για την Ευρωλίγκα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις Κάουνας σε εκτός έδρας αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης, εκτός από τη θέληση για νίκη στο εν λόγω ματς, για την ομάδα του (ώστε να φτάσει το 7-4), έχει και προσωπικό λόγο. Δεν είναι άλλος από την αναρρίχησή του στην 9η θέση του πίνακα με τους κορυφαίους ριμπάουντερ. Την 9η θέση την κατέχει ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος σε 237 ματς έχει «κατεβάσει» 1117 ριμπάουντ, με τον «Υπαρχηγό» του Θρύλου να έχει σε 264 ματς 1113 ριμπάουντ.

Χρειάζεται 5 μόλις για να τον προσπεράσει τον Μπατίστ και 12 για να προσπεράσει και τον Αντώνη Φώτση, ο οποίος έχει 1124. Επιπλέον, ο «Άγιος Γεώργιος» μπαίνει στην 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με 2,715 συνολικά πόντους και χρειάζεται ακόμα 24 για να πιάσει τον Μάρκους Μπράουν στην 6η θέση της σχετικής λίστας όπου βρίσκεται με 2,739 πόντους.

Παράλληλα, με τρία ακόμα κλεψίματα, φτάνει τα 100! Ας τα …εκατοστήσει λοιπόν, στον αγώνα με την Ζαλγκίρις. Φυσικά, το σημαντικότερο είναι να έρθει η νίκη της ελληνικής ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς