24.2 C
Athens

Ελληνοκύπριος ο οπαδός που πέταξε την μπανάνα στον Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιέρ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ στο ματς της Άρσεναλ με την Τότεναμ, δέχθηκε μια μπανάνα από έναν οπαδό, ο οποίος είναι Ελληνοκύπριος

Η Άρσεναλ υποδέχθηκε στο «Emirates Stadium» την Τότεναμ και στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου συνέβη ένα περιστατικό που επισκίασε την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα ένας φίλαθλος πέταξε μια μπανάνα προς στον Ομπαμεγιάνγκ, όταν αυτός πανηγύριζε το γκολ που είχε πετύχει (2-2).

Ο συγκεκριμένος φίλαθλος εντοπίστηκε, συνελήφθη και θα τιμωρηθεί από την Τότεναμ με δια βίου αποκλεισμό από τα εντός έδρας ματς των «σπιρουνιών». Να αναφέρουμε πως είναι Ελληνοκύπριος, 57 ετών και πατέρας τριών παιδιών, ενώ μένει στο Νόριτς.

Ο ίδιος μετά το περιστατικό δήλωσε πως είναι Ελληνοκύπριος και πως 100% δεν είναι ρατσιστής. Μάλιστα για να γίνει πειστικός στο ευρύ κοινό, ορκίστηκε στα παιδιά του για τα λεγόμενά του, ενώ τέλος, ζήτησε και συγγνώμη για τη συγκεκριμένη του ενέργεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν είμαι ρατσιστής. Είμαι Ελληνοκύπριος. 100% δεν είμαι ρατσιστής. Ορκίζομαι στη ζωή των παιδιών μου ότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Απολογούμαι αν προσέβαλα τον οποιονδήποτε από τα δυο κλαμπ, ειδικά στην Τότεναμ. Ήταν τρελό αυτό που έκανα και δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Κατηγορήθηκα ότι πέταξα ένα αντικείμενο. Δεν κατηγορούμαι για οτιδήποτε ρατσιστικό. Η αστυνομία δέχτηκε ότι δεν ήταν κάτι ρατσιστικό. Έκανα ένα μεγάλο λάθος και ειλικρινά συγγνώμη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς