20.8 C
Athens

Το ήθελε για ψυχολογικούς λόγους ο Γκερέρο

Το «ζήτησε» από τον Μαρτίνς, πήρε την ευκαιρία, σκόραρε και πήρε ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας για κατάκτηση του τίτλου

Σχεδόν ένα μήνα εκτός αποστολής και προπονήσεων ήταν ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος στην επανεμφάνισή του με την ερυθρόλευκη, βρήκε δίχτυα, πράγμα που τον ενθαρρύνει για τη συνέχεια.

Ο Ισπανός επιθετικός είχε αποχωρήσει τραυματίας στον αγώνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με αντίπαλο την Ντουντελάνζ, όταν χτύπησε στο γόνατο. Ο Πέδρο Μαρτίνς όμως, είδε τον παίκτη του υγιή και του έδωσε φανέλα βασικού, δείχνοντάς του εμπιστοσύνη. Φυσικά, αυτό λειτούργησε αρκετά θετικά, με τον παίκτη να «ευχαριστεί» τον Πορτογάλο κόουτς, πραγματοποιώντας το 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Για ψυχολογικούς λόγους, και τόνωση για την δύσκολη συνέχεια αποτελεί και η συμμετοχή του παίκτη, στον χτεσινό αγώνα, αλλά και το σκοράρισμα. Σίγουρα το θέλει και ο ίδιος και οι συμπαίκτες του. Φυσικά, παραπάνω το θέλουν και οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι. Σίγουρα, αποτελεί μια έξτρα λύση για το μεγάλο «αγκάθι» του φετινού Ολυμπιακού, που είναι το εύκολο γκολ.

Δείτε ξανά το τέρμα που πέτυχε ο Ισπανός άσος στον χτεσινό αγώνα:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς