22.3 C
Athens

Θέμα χρόνου η σύλληψη των δολοφόνων της φοιτήτριας στη Ρόδο

Ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός κρατούνται στο Λιμεναρχείο Ρόδου, εξετάζονται και έχουν υποπέσει σε αντιφάσεις • Υπάρχει βιντεοσκοπημένο υλικό που δείχνει τη μεταφορά του πτώματος • Την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονημένης νεαρής φοιτήτριας, καθώς οι αστυνομικές αρχές με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα διεπράχθη από δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας είναι Ελληνας και ο άλλος αλλοδαπός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο άνδρες ζήτησαν απο την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός των δυο, κάτι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε, παρά το γεγονός ότι τους ακολούθησε. Η άρνηση της όμως προκάλεσε την βίαιη αντίδρασή τους και καθώς εκείνη επιχείρησε να ξεφύγει τη χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα  γεγονός που πιθανόν  προκάλεσε και τον θάνατό της.

Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν ότι η κοπέλα δεν αντιδρούσε, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το άψυχο σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημείο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα απο τις Αρχές. Η μεταφορά του πτώματος υπάρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές βρέθηκαν ίχνη DNA τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες φέρονται να μετάφεραν το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Θέμα χρόνου η πλήρης εξιχνίαση της δολοφονίας

Έτσι πλέον είναι απλά θέμα χρόνου η πλήρης εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες των αξιωματικών του Λιμενικού έχουν εστιαστεί σε δύο άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και άλλο άτομο.

Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να ομολογήσουν αν αυτοί διέπραξαν την δολοφονία και για ποιο λόγο.

Όπως έγινε γνωστό σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας, από τις οποίες προέκυψε η εμπλοκή των υπόπτων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς