14.8 C
Athens

Ο Ερνάνι χάρισε τη νίκη στην Πόρτο υπό το βλέμμα σκάουτ του Ολυμπιακού (video)

Εκπρόσωπος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Στάδιο Ντο Μπέσα, στον αγώνα Μποαβίστα – Πόρτο 0-1, στο οποίο ο πρώην ερυθρόλευκος - και υπό παρακολούθηση - Ερνάνι έδωσε στις καθυστερήσεις τη νίκη στους «δράκους»

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν ανθρώπους τους στην Πορτογαλία που παρακολουθούν σε εβδομαδιαία βάση ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους Ερυθρόλευκους. Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, σκάουτ της πειραϊκής ομάδας βρέθηκε στις εξέδρες του Σταδίου Μπέσα και παρακολούθησε το παιχνίδι Μποαβίστα – Πόρτο 0-1. Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στους «δράκους» πέτυχε ο Ερνάνι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (95´), ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς, στο… 88´.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, που αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Ολυμπιακό, είναι υπό παρακολούθηση από τους Πειραιώτες τον τελευταίο καιρό και η Πόρτο τον παραχωρεί τον Ιανουάριο, καθώς λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα. Εκτός πια κι αν αλλάξει γνώμη ο Σέρχιο Κονσεϊσάο και η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας και προτείνει στον παίκτη την επέκταση του συμβολαίου του.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό μπορεί να κρατήσει κάποιος τούτη την ώρα είναι ότι εκπρόσωπος του Ολυμπιακού παρακολούθησε το συγκεκριμένο παιχνίδι για να τσεκάρει κάποιους παίκτες. Ο Ερνάνι, όπως και οι Σοάρες, Άντριαν Λόπεθ, δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο σκάουτ των Πειραιωτών δεν αποκλείεται να είχε κατά νου και κάποιον ποδοσφαιριστή της Μποαβίστα.

Η εφημερίδα «A Bola» αναφέρει σήμερα πως τον αγώνα Μποαβίστα – Πόρτο παρακολούθησαν εκπρόσωποι των Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Ολυμπιακός, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλη, Λιλ, Ρεν, Βασιλεία, Αμβούργο, Εϊμπάρ και Ουέσκα.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν στο στόχαστρό τους τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, Μιλιτάο, ο οποίος τον επόμενο μήνα κλείνει τα 21. Για τις υπόλοιπες ομάδες δεν υπάρχουν λεπτομέρειες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς