22.6 C
Athens

Τσεκάρει το γαλλικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Αυτούς φέρεται να κοιτάζει ο Ολυμπιακός, με τον Φρανσουά Μοντεστό να έχει σχηματίσει αρκετά καλή άποψη, σχετικά με τη γραμμή κρούσης της ομάδας

Οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να εντοπίζουν παίκτες-λαβράκια, τους οποίους θα τους αποκτούν με μικρή αξία, αλλά το ταλέντο τους θα είναι άξιο ενδιαφέροντος.

Συχνά-πυκνά λοιπόν, ο Φρανσουά Μοντεστό, γνώστης του πρωταθλήματος της Γαλλίας, όλων των κατηγοριών, «πηγαινοέρχεται» με σκοπό να βρει κάποιον αξιόλογο παίκτη, ώστε να τον «ψήσει» να έρθει στο «λιμάνι».

Άλλωστε, τα παραδείγματα των Μαντί Καμαρά και Παπέ Αμπού Σισέ, είναι τα πλέον καταλληλότερα, αφού υπέγραψαν στον Ολυμπιακό με χαμηλή τιμή, έδειξαν το ταλέντο τους στο χορτάρι, και πλέον αναμένονται αναπροσαρμογές και φυσικά η τιμή μεταπώλησης θα είναι τεράστια.

Συν, ότι πρόκειται και για αθλητές που «βγήκαν» στο λιμάνι, αν και έχουν ακόμα αρκετά να δώσουν και οι δύο προαναφερθέντες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Φρανσουά Μοντεστό φέρεται να έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις από το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας.

Αυτοί είναι οι Χαμπίμπ Ντιαλό, ο οποίος αγωνίζεται στη Μέτς και ο Γιανίς Αρτούρ Γκομίς, που παίζει στη Λάνς. Πρόκειται για Σενεγαλέζους, οι οποίοι αγωνίζονται στη Β’ Κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος και είναι μεταξύ στους πρώτους σκόρερ.

Ο Ντιαλό έχει σκοράρει 12 γκολ σε 15 αγωνιστικές, αποδεικνύοντας την εκτελεστική του δεινότητα, κάνοντας και το ντεμπούτο του στην εθνική της χώρας του. Είναι σε καλή ηλικία, 23 χρόνων και σίγουρα θα αποτελέσει «μήλον της εριδος» για μεγάλα κλαμπ.

Image result for γκομις λανς

Ο Γκομίς, από την άλλη πλευρά, είναι 26 ετών, έχει περισσότερη εμπειρία και έχει βρει δίχτυα 9 φορές σε 16 αναμετρήσεις. Σίγουρα, σημαντικό επίτευγμα.

Πρόκειται λοιπόν για δύο εξαιρετικές περιπτώσεις, οι οποίες απασχολούν αρκετά τους Πειραιώτες, με τον Μοντεστό να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερο «σκανάρισμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς