19 C
Athens

Απολύσεις στο Open, αναβρασμός στο κανάλι (video)

Ποιοι παρουσιαστές απομακρύνθηκαν από τον σταθμό • Πληροφορίες αναφέρουν ότι απομακρύνθηκαν συνολικά 15 άτομα • Φόβοι ότι δεν θα είναι οι μόνοι

Η ξαφνική απομάκρυνση από τον τηλεοπτικό σταθμό Open ενός αριθμού συνεργατών που οι πληροφορίες ανεβάζουν στους 15 έχει δημιουργήσει αναβρασμό στο κανάλι.

Ανάμεσα στους συνεργάτες του καναλιού που απομακρύνθηκαν είναι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε» αλλά και η Νανά Παλαιτσάκη, πανελίστρια στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά Live» του Μένιου Φουρθιώτη. Αν και δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα άλλα άτομα που απολύθηκαν δεδομένου ότι παρελθόν αποτελεί η Νανά Παλαιτσάκη, λογικά μεταξύ των απομακρυνθέντων θα είναι και οι υπόλοιποι πανελίστες της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη.

Την αποκάλυψη για τις απομακρύνσεις έκανε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, ο Μαρίνος Βυθούλκας: «Χθες έφυγαν και πάρα πολλά άτομα από το Open. Έφυγαν από το κανάλι η Νανά Παλαιτσάκη, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και άλλα 15 άτομα! Οι πληροφορίες μου λένε ότι απομακρύνθηκαν από τον σταθμό», είπε χαρακτηριστικά.

Στο Open, όπως είναι αναμενόμενο, επικρατεί μεγάλος αναβρασμός μεταξύ των εργαζομένων, καθώς εκτός από το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες απολύσεις ξάφνιασαν τους πάντες, κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα είναι οι μόνοι.

Απολύθηκε ένα μήνα μετά την έναρξη της εκπομπής!

Ο πρώτος που άνοιξε το… χορό των απολύσεων ήταν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που φέτος συμμετείχε στην τηλεοπτική παρέα της Κατερίνας Καινούργιου. Ο παρουσιαστής ενημερώθηκε ξαφνικά μετά το τέλος της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Παρασκευής, ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με το κανάλι.

Ο Ραφαηλίδης ήταν ένας παρουσιαστής που στήριξε όσο λίγοι το σταθμό, είτε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού τα περασμένα χρόνια στο Εpsilon, είτε το καλοκαίρι στο μεταβατικό στάδιο του σταθμού όταν πήρε μέρος στο Splash από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο και μάλιστα είχε επαινεθεί η παρουσία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν η Κατερίνα Καινούργιου έμαθε ότι ο συνεργάτης της πρόκειται να απολυθεί, προσπάθησε να τον κρατήσει στην εκπομπή ζητώντας ακόμη και μείωση των απολαβών της για να τον σώσει, αλλά η πρότασή της δεν έγινε δεκτή από τη διεύθυνση.

Πάντως, ο ικανός παρουσιαστής δεν θα μείνει χωρίς δουλειά καθώς ήδη έχει δεχθεί πρόταση από άλλον τηλεοπτικό σταθμό, που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του, σε ένα νέο project που θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα τους επόμενους μήνες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς