15.9 C
Athens

Γκάφα Τραμπ στο G20: Άφησε… σύξυλο τον πρόεδρο της Αργεντινής στην εξέδρα (video)

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την έκπληξη του Μαουρίσιο Μάκρι • Τα γέλια έβαλαν οι ρεπόρτερ, για αγένεια μιλούν οι χρήστες των social media

Βιαζόταν να φύγει ο Ντόναλντ Τραμπ από την εξέδρα κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του G20 στο Μπουένος Άιρες, αφού δεν μπορούσε να περιμένει ούτε για την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία με τους υπόλοιπους ηγέτες.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Τραμπ εμφανίζεται να αποχωρεί σχεδόν… τρέχοντας και να αφήνει σύξυλο τον Αργεντινό ομόλογό του, Μαουρίσιο Μάκρι, πάνω στην μεγάλη εξέδρα όπου υποτίθεται ότι θα περίμεναν μαζί, μέχρι να φτάσουν και οι υπόλοιποι αρχηγοί κρατών.

Η έκφραση απορίας του Μάκρι όταν απομένει μόνος στην εξέδρα, το κυνήγι του βοηθού που προσπαθεί να προλάβει τον Τραμπ και η ατάκα «Πάρτε με από ’δω» που ακούστηκε να λέει off camera ο Αμερικανός πρόεδρος στο ανοιχτό μικρόφωνο δεν αφήνουν αμφιβολία ότι δεν περνούσε τόσο καλά στη Σύνοδο Κορυφής.

Η νέα γκάφα του Τραμπ προκάλεσε τα γέλια των φωτορεπόρτερ που περίμεναν να φωτογραφήσουν τους ηγέτες, όχι όμως και αυτά των χρηστών των social media που έκαναν λόγο για «αγένεια» του Τραμπ που εκθέτει τη χώρα του στις σημαντικές διοργανώσεις.

Θα έπρεπε να έχουν συνηθίσει, όμως, καθώς αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος συμπεριφέρεται με αγένεια σε μια Σύνοδο Κορυφής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς