20.5 C
Athens

«Δια πυρός και σιδήρου» τρίποντο για την Μπέτις

Το γκολ του Ζούνιορ έδωσε νίκη στην Μπέτις κόντρα στη Σοσιεδάδ (1-0) και τη βοήθησε να ανέβει στη δέκατη θέση

Τη δεύτερη σερί νίκη της πέτυχε η Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και μετά από εκείνη απέναντι στους ερυθρόλευκους και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0).

Ο Κίκε Σετιέν έκανε πέντε αλλαγές συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και παρά την κούραση που έβγαλαν αρκετοί από τους παίκτες του και τη μέτρια εικόνα της, κατάφερε να επιβληθεί της Ρεάλ Σοσιεδάδ χάρις στο γκολ του Ζούνιορ.

Ο μπακ από τη Δομινικανή Δημοκρατία ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων και στο 33′ εκμεταλλευόμενος την κεφαλιά-πάσα του Καρβάλιο μετά από σέντρα του Χοακίν (σε εκτέλεση κόρνερ) άνοιξε το σκορ με ωραίο τελείωμα.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πίεσε μέχρι το φινάλε για την ισοφάριση, ωστόσο ο Πάου Λόπεθ με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του, βοηθώντας την Μπέτις να φτάσει στο τρίποντο που την ανέβασε στη δέκατη θέση και τους 19 βαθμούς.

Μπέτις: Πάου Λόπεθ, Μαντί, Μπάρτρα, Σίδνεϊ, Ζούνιορ, Φράνθις Γκερέρο, Καρβάλιο, Γουαρδάδο (18′ Μπουντεμπούζ), Λο Σέλσο, Χοακίν (66′ Τέγιο), Λορέν Μορόν (83′ Χάβι Γκαρθία)

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Μογιά, Γκοροσάμπελ, Λε Νορμάν, Έκτορ Μορένο, Τεό Ερνάντες, Θουμπελδία (74′ Γιανουζάι), Ιγιαραμέντι, Θουρουτούθα (59′ Μερίνο), Ογιαρθάμπαλ (69′ Χουάνμι), Σάντρο Ραμίρεθ, Γουίλιαν Ζοσέ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς