20 C
Athens

Κάρι: «Νευρικός στην επιστροφή μου, θα επιστρέψουμε δυνατοί»

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στεφ Κάρι, μίλησε για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του αλλά και για την απόδοση της ομάδας του

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν κατάφεραν να κερδίσουν κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς. Η συγκεκριμένη ήττα ήταν η ένατη τη φετινή σεζόν με τους «πολεμιστές» πλέον να βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Στο συγκεκριμένο ματς μάλιστα, επέστρεψε και ο Στεφ Κάρι, ο οποίος δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή του, ενώ παράλληλα θεωρεί πως οι Ουόριορς θα επιστρέψουν πιο δυνατοί από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχα μερικά σπουδαία ματς πριν τον τραυματισμό μου. Σήμερα δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο αγχωτικό, πιο νευρικό το ματς σήμερα σε κάποιες στιγμές όταν είχα τη μπάλα στα χέρια μου. Ένιωθα ότι θα συμβεί κάτι. Δεν πίεσα πολύ τον εαυτό μου. Οι συμπαίκτες έκαναν καλή δουλειά για να με βρουν με πάσες. Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε πολλές κατοχές. Πρέπει να προσαρμοστούμε σιγά σιγά στον τρόπο που παίζαμε πριν το τραυματισμό. Ο καθένας θα συνεχίσει να βγάζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Θα επιστρέψει το μπάσκετ των Ουόριορς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς