23.3 C
Athens

Πλευρίτου: «Θέλουμε να πάμε καλά και στο Europa Cup»

Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Πλευρίτου, έπειτα από τον αγώνα της χώρας μας με αντίπαλο τη Ρωσία

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από τη Ρωσία, στην Πάτρα, για τα προκριματικά του Europa Cup.

Αυτός ο αγώνας ήταν για την ομάδα πόλο Γυναικών της χώρας μας, και μετά την ολοκλήρωση του ματς, η Ελευθερία Πλευρίτου τοποθετήθηκε με δηλώσεις της. Εκείνη στάθηκε στα μικρά λάθη, που έφεραν την ήττα για την ομάδα της χώρας μας, ενώ αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την Ισπανία.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις της Ελευθερίας Πλευρίτου:

«Ο κόσμος εδώ στην Πάτρα μας υποστήριξε πολύ θερμά, για άλλη μια φορά (και τον ευχαριστούμε), κάτι που στην Αθήνα δεν γίνεται συχνά. Όσον αφορά στο παιχνίδι, σίγουρα στην άμυνα δεν πήγαμε τόσο καλά, όσο θα θέλαμε. Κάποια λάθη που έγιναν, διορθώνονται πολύ εύκολα.

Θα δούμε το βίντεο και θα τα διορθώσουμε. Από κει και πέρα, επιθετικά τα πήγαμε πολύ καλά, κάναμε πολύ καλούς συνδυασμούς (πασών, παικτριών και στον χρόνο) και είχαμε αποτελεσματικότητα. Κρατήσαμε την κόντρα της Ρωσίας που είναι το δυνατό της σημείο και τους το αποτρέψαμε, εκτός από ένα μικρό διάστημα στο ξεκίνημα.

Χρειαζόμαστε φυσικά πολύ δουλειά και χρόνο και βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι με την Ισπανία. Θέλουμε να πάμε καλά και στο Europa Cup, που αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για το World League, αλλά παράλληλα δίνουμε και δυνατά παιχνίδια με μεγάλες ομάδες, τη Ρωσία και την Ισπανία, που μας βοηθούν στην προετοιμασία μας για τους μεγάλους στόχους του καλοκαιριού και ιδιαίτερα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς