19.9 C
Athens

Η πρωτοπόρος Χαραυγή έκανε την ανατροπή

Την ανατροπή έκανε η πρωτοπόρος Χαραυγή και επικράτησε τελικά με 1-2 της Καστέλλας στο Μοσχάτο. Έτσι η ομάδα του Αχιλλέα Ανδριανάκη συνεχίζει να προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα διατηρώντας το αήττητο.

Η επικράτηση των νικητών ήταν δίκαιη απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Η Χαραυγή ήταν πιο επιθετική και έχασε περισσότερες ευκαιρίες , με πιο σημαντική αυτή στο α’ ημίχρονο όταν ο Γρούνης βγήκε μόνος του αλλά ο Μουτάφης βγήκε και απέκρουσε σωτήρια.

Η Καστέλλα που γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ξεκίνησε με αποφασιστικότητα στην επανάληψη και στο 55’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Μποντέτσι έξω από την περιοχή. Θα μπορούσε μάλιστα να διπλασιάσει και τα τέρματα της στο 63’ , αλλά του σουτ του Κότσι από καλή θέση πέρασε μόλις άουτ.

Από κει και πέρα η συνέχεια ανήκει στη Χαραυγή που με την είσοδο του Φασιλή ο οποίος δεν ξεκίνησε λόγω ενοχλήσεων, είχε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων.

Ο Μουτάφης με σωτήριες επεμβάσεις προσπάθησε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Η ισοφάριση ήλθε στο 78’. Ο Ομεράι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Τούρλος έπιασε κεφαλιά, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή, ο προωθημένος νεαρό ς Παπανικολάου με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίκτυα.

Η νίκη για την Χαραυγή ήλθε στο 84’. Ο Φασιλής βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Μουτάφης έκανε έξοδο και «γκρέμισε» τον αντίπαλο του. Το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου μετέτρεψε σε γκολ με ψύχραιμο τρόπο ο Πεκόφ.

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Μουτάφης, Παπαθέου, Βιτσαράς, Μανώλης, Καρκαβίτσας , Βάνας( 70’ Κεραμιδάς), Πατρικάκος, Μποντέτσι( 58’ Δημόπουλος) Πάσα, Κότσι, Σκούρτης .

ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ: Δεληγιάννης, Ξηρογιάννης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Τούρλος, Χριστοδούλου( 75’ Ομεράι), Αβανίδης , Ζιούπα( 91’ Πρελασάι), Γρούνης ( 67’ Φασιλής) Ηλιόπουλος, Πεκόφ( 90’ Καρβούνης .

Αετός Κορυδαλλού – Χαλκηδόνα 1-2

Μεγάλη εκτός έδρας ήττα για την Χαλκηδόνα που επικράτησε στον Κορυδαλλό του Αετού με 1-2 στο 87’.

Οι Νικαιώτες πορηγήθηκαν απρόσμενα στο 10’. Τότε ο Καλλέργης γύρισε την μπάλα στον Καλογερά . Αυτός έκανε κακό υπολογισμό της μπάλας και την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας .

Ο Αετός που από το 53΄αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σύρμα ( 2η κίτρινη) ισοφάρισε στο 70’ με τον Φειδά που λίγο πριν είχε μπει στο παιχνίδι. Ο παίκτης όμως υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στο 77’ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Παράπονα από τη διαιτησία του Κουβέλη έχει ο Αετός.

ΑΕΤΟΣ : Καλογεράς, Τόπι, Καλαϊτζίδης( 65’ Φειδάς, 77’ λ.τρ.Μπερίσα) , Σύρμας, Μάναλης, Βερούσι, Σεβάι,Καλλέργης ( 38’ λ.τρ Καλαμάρας0 Κωστόπουλος, Νούχο, Παπαδόπουλος Π.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Ρετζέπης, Μαμουγιώργης( 33’ Δερβίσης) Πνευματικός, Κύριας, Μπουζάλη, Χαλκίδης( 70’ Ανδρεάτος) Μουστάκης( 60’ λ.τρ. Ζαρκαδούλας ) Κούσιας, Σβώλης, Δημόπουλος, Μανδαμαδιώτης .

Δόξα Πειραιά – ΑΕ Μαύρου Ολυμπιάδα 1-1 .

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Δόξας Πειραιά με την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα .

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 41’ με τον Αγγελακόπουλο για να ισοφαρίσουν οι Αμφιαλιώτες με τον Βάσσο στο 60’

Άριστος ο διαιτητής Κακριδής

ΔΟΞΑ : Σταυρίδης , Νάκος, Πετρόγκωνας, Κάρλες, Παπαϊωάννου,, Βεκρής ( 94’ Ζάκο) Αγγελακόπουλος, Κουτσουράκης( 61’ Γκιόκα) Πρέλα, Καλύβας, Αποστόλου .

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : Μεϊμάρογλου,Τζιώτης ( 85’ Χατζημελετιάδης) , Γιαπιτζάκης( 46’ Κασδοβασίλης), Βιδάλης, Σταμπούλογλου, Γκιάτης,, Παπαδόπουλος, Πέρρος, Βάσσος(91’ Σαμλίδης) , Μανουλίδης, Κουλουριώτης( 46’ Τσορτανίδης ) , Κουλουριώτης

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός Περάματος- ΑΟΑΔ 2-0

Από το πρώτο ημίχρονο ο φορμαρισμένος Ολυμπιακός Περάματος «καθάρισε» τον δυναμικό ΑΟΑΔ, τον οποίο κατέβαλε με 2-0 και την επόμενη αγωνιστική θα παλέψει στο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη Αμφιάλης, με τον οποίο μοιράζεται την πρώτη θέση.

Τα γκολ της ομάδας του Μπάμπη Σκλάβου πέτυχαν οι Χανιώτης(6’) και Σουνόγλου(43’).

Άψογος ο διαιτητής Ορφανός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡ.: Φωτόπουλος, Παπαδάτος, Μπένα, Μπέτσος(69’ Ρισέτης), Θεοδοσίου, Θεοδωρακάκης, Τσωνόπουλος, Σουνόγλου(46’ Κανάρης), Χανιώτης, Κρίστο(86’ Ντέμα), Κωνσταντίνου(78’ Νικολακάκος).

ΑΟΑΔ: Βλαχόπουλος, Κόντος, Λαλαΐτης(67΄Δημητρίου), Αθανασίου, Καραγιάννης, Μαστρόκαλος(69’ Κουτσόγιωργας), Σιδηρόπουλος, Χατζηβασιλείου(78’ Στεφανίδης), Αλτσάνι(55’ Λάζι), Καλυβάς, Γιαννής.

Νίκη Ρέντη – Φίλαθλοι 2-1

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Νίκη Ρέντη επικράτησε με 2-1 των αξιόμαχων Φιλάθλων και παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα .

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 47’ με τον Κωνσταντινίδη που εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση των αμυντικών .

Ο Κερπάσι Α. στο 56΄ισοφάρισε για να πάρουν τη νίκη οι Ρεντιώτες στο 74’ με πέναλτι του Δασκαλάκη( ανατροπή Σαμοθράκη )

Καλός ο διαιτητής Φιλακούρης

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ Ξυραφόπουλος, Τσελίκια, Ψυχαλόπουλος( 71’ Δενάρδος) Χιώτης, Κερπάσι Α., Κερπάσι Δ., Σταθελάκης, Τσιρογιάννης, Σαμοθράκης( 88’ Σαμπάνης) Διβόλης( 46’ Δασκαλάκης) Κουτρίδης ( 86’ Σάπκας)

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Γιώτης, Ψυρογιάννης , Πανταλέων ( 81’ Σίρα ) Βασιλικός( 84’ Ζέρβας) , Κουκουβίνος, Οικονόμου( 11’ λ.τρ. Μαθιουδάκης) Ζουρούδης, Ζόγκα( 60’ Παπακωνσταντίνου) Σίντρε, Ζαχαρίας, Κωνσταντινίδης

Άρης Αμφιάλης – Νέοι Δραπετσώνας 3-0

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μηνόγιαννη που σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του( 38΄,47΄,77΄) ο Άρης Αμφιάλης νίκησε τους Νέους Δραπετσώνας και επέστρεψε στις επιτυχίες .

Στο 90’ ο διαιτητής Μπαλαχούτης απέβαλε τον Γιώργο που έφτυσε αντίπαλο

ΑΡΗΣ ΑΜΦ. : Τριανταφύλλου, Χασάπης, Χατζησεβαστός, Αναστασίου( 75’ Γεωργαλάκης) Εγκιάν, Σπύρου, Κανταράς( 46’ Μούτσο) Σάνκα, Μηνόγιαννης, Βαλσαμίδης( 70’ Πολλιάς) , Κουδουνάκος( 84 Ξύγκος)

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ : Ζερβάκος, Παπαδόπουλος( 46’ Παπαδάτος) Μπενάγκρ, Πουλής, Μπάρκα, Κατρακύλας,( 58’ Μπεκιράι) , Οστά Χασάν Φίτσο, Τσελεπής, Γιώργο, Μούτσα

Θησέας- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 1-0

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Θησέα που έκαμψε με 1-0 τον επιπόλαιο Φοίνικα Αγίας Σοφίας.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Νίκου Γαντζάκη πέτυχε στο 36’ ο Μπάρδη με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ο Φοίνικας λίγο αργότερα είχε δοκάρι με τον Κανάρη(38’), ενώ στο 47’ έχασε πέναλτι(χέρι αμυντικού) με τον Στρίγκο(απέκρουσε ο Τσιαβός και η μπάλα πήγε στο δοκάρι).

Καλός ο διαιτητής Ανθόπουλος.

ΘΗΣΕΑΣ: Τσιαβός, Δρόσος(52’ Γεωργίου), Χαιρέτας Χ.(32’ Αναγνώστου), Κουτσονικόλας, Χαιρέτας Δ., Σιμάκος, Κτενάς(76’ Λαβούτας), Παραγυιός, Μάγκος(82’ Σέκα), Μπάρδη, Γιακουμής.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μυλωνάς, Κατσικούρης, Τσώνης, Αντωνίου, Γούτης, Σιγάλας(83’ Κοντογιαννόπουλος), Κανάρης, Νέστορ, Μπομπουλίδης(46’ Ηλιάκης), Περάμαντζης, Στρίγγος.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΕ Σαλαμίνας – Σαλαμινομάχοι 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η ….ναυμαχία της Σαλαμίνας. Ένα παιχνίδι που είχε φάσεις , πάθος και δύναμη. Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο.

Προηγήθηκε η ΑΕ Σαλαμίνας στο 37’ με τον Πούτο για να ισοφαρίσει στο 51’ ο Σεργίδης για τους Σαλαμινομάχους. Οι τελευταίοι έχασαν την ευκαιρία του αγώνα μόλις στο 2’ όταν ο Μονιός βγήκε μόνος του στην κυριολεξία , αλλά ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει, πάτησε την μπάλα και έπεσε κάτω .

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Βάιλα.

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ : Χριστοδουλάκης, Πανταζής Χ., Πανταζής Η., Παρθένης ( 73’ Πάλλας) Καλάι, Αναστασίου( 73’ Κότσια) , Σκιαθίτης, Κρουστάλλης, Πούτος, Παπαθεοχάρης, Ιλάνογλου( 73’ Ντούκα)

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούτσης, Κωνσταντινίδης, Σοφράς, Λιγνός, Μαγιάτης, Ρεμούνδος, Φουρίκης, Κούκης( 61’ Ζαχαρίας) Σεργίδης) Μονιός , Μυλωνάς( 81΄Σαρινάκης)

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ποσειδών Χατζηκυριακείου- Μιθριδάτης 0-1

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Μιθριδάτη, που κατέβαλε στο «Π. Νικολαΐδης» με 1-0 τον αναποτελεσματικό Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου.

Σκόρερ των Ποντίων ο Τσότα στο 41’.

Στην αρχή της επανάληψης ο Ποσειδώνας έχασε πέναλτι(χέρι αμυντικού) με τον Χαρίτο, που απέκρουσε ο Περδικούρης.

Ακόμα οι Πόντιοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Κόλλια(78’) και Θέο(94’).

Πολύ καλός διαιτητής Παρισσόπουλος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χατζαντώνης, Αναζίκος, Κυρτίδης(83’ Βερροιόπουλος), Ηλιόπουλος, Λιάπης, Κόλλιας, Θέος, Αποστολόπουλος(37’ Ευστρατίου), Βούλγαρης(59’ Δούλος), Χαρίτος, Ζαχαρίου(57’ Μπρανίκας).

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Περδικούρης, Τσιμπάκης, Φιλίδης(46’ Χοτζάι), Σκαβάλης(54’ Αμίλητος), Κατσανέας, Φάσκο, Τσίγγος, Φιλιππάκος, Κυρίτσης(64’ Μίντσεβ), Τσότα, Κονγκίνι(71’ Σακκάς).

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ Ο ΦΩΤΗΣ ΠΕΡΙΦΑΝΗΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς