22.6 C
Athens

Τρελά νεύρα από Στάη: «Είστε άσχετοι από τηλεόραση, με βγάζετε σαν μύγα»

Τα χαμηλά νούμερα του δελτίου ειδήσεων του Open έβγαλαν εκτός εαυτού τη δημοσιογράφο που οι φωνές της σε στελέχη του καναλιού στο γραφείο της ακούγονταν μέχρι έξω

Όταν οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού Open πρότειναν στην Έλλη Στάη να αναλάβει το δελτίο ειδήσεων πόνταραν πολύ στο όνομα και την εμπειρία της για να κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όμως, κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν έχει συμβεί, παρά το γεγονός ότι η ίδια κάνει ό,τι μπορεί, έχει πάρει πολύ σημαντικές συνεντεύξεις από πολιτικούς που βρίσκονται στην επικαιρότητα και τα έβγαλε πέρα με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να φανεί το παραμικρό, παρόλο που σε τεχνολογικό επίπεδο το κανάλι ακόμα βελτιώνεται και δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλει και η ίδια δεν έχει στη διάθεσή της ακόμα όλον τον τεχνολογικό εξοπλισμό που έχουν οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των άλλων καναλιών.

Οι «χαμηλές πτήσεις» του δελτίου όπως είναι λογικό έχουν προκαλέσει γκρίνια στους διαδρόμους του καναλιού.

Η ίδια η Έλλη Στάη υπολόγιζε πολύ στην πρόσφατη συνέντευξη Τζανακόπουλου ότι θα μπορούσε να «αναστήσει» το δελτίο ειδήσεων, όμως ούτε αυτή κατάφερε να ζωντανέψει τα «πεθαμένα» νούμερα του σταθμού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tinasmess.gr της τηλεκριτικού Τίνας Μεσσαροπούλου, τα στελέχη του καναλιού δεν μιλιόντουσαν, καθώς περίμεναν πως τα νούμερα τηλεθέασης θα ανεβούν. Ωστόσο, άλλο πράγμα έδειξε το «ραβασάκι» της Nielsen.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χαμηλά νούμερα της Πέμπτης έγιναν αφορμή για ένα επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την Έλλη Στάη. Η έμπειρη δημοσιογράφος, μόλις έμαθε τα νούμερα τηλεθέασης… άστραψε και βρόντηξε! Και παρόλο που οι πόρτες ήταν κλειστές, οι φωνές της ακούγονταν μέχρι έξω.

Μέσα στο γραφείο βρισκόταν η σκηνοθέτις του δελτίου, αλλά και στελέχη του καναλιού που είναι υπεύθυνα για τον τομέα της ενημέρωσης. Η δημοσιογράφος σε έξαλλη κατάσταση φώναζε στους παρευρισκόμενους ότι είναι άσχετοι από τηλεόραση κι ότι την βγάζουν σαν μύγα.

Λέγεται μάλιστα ότι ήταν τόσο απότομη και επιθετική που η σκηνοθέτις έβαλε τα κλάματα και βγήκε από το γραφείο σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα είναι πολύ άσχημο στο κανάλι και πως η «σιδηρά κυρία της ενημέρωσης» δεν έχει και πολλές συμπάθειες στο σταθμό, καθώς έχει ύφος εκατό καρδιναλίων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς